Tydzień temu poznałem dziewczynę przez internet,fajnie się nam rozmawiało więc zaproponowałem jej spotkanie.Zgodziła się i dzisiaj się pierwszy raz spotkaliśmy.Tematy szły jak z rękawa,nie było krępujących cisz i takich tam.Problem polega na tym,że nie wiem o czym z nią rozmawiać przy następnym spotkaniu Mam wrażenie,że już wszystkie tematy się wyczerpały.
Macie jakieś rady?
Zapytaj ją jak jej minął dzień... i potem poleci.
A jak by nie poleciało to pytaj co lubi robić/ jak spędza czas/ jakie plany na wakacje/. Nie spinaj się za mocno bo wtedy wiele nie wyjdzie. Patrz jej w oczy i rozmawiaj głównie o niej - ot taka zabawa w kotka i myszkę.\
Nie pytaj czemu nikogo nie ma - one tego nie lubią. Jak będzie temat o byłym po podaż go w kierunku że był z niego drań jak mógł taka zostawić i ty byś inaczej postępował! bla bla
Zapytaj ją jak jej minął dzień... i potem poleci.
A jak by nie poleciało to pytaj co lubi robić/ jak spędza czas/ jakie plany na wakacje/. Nie spinaj się za mocno bo wtedy wiele nie wyjdzie. Patrz jej w oczy i rozmawiaj głównie o niej - ot taka zabawa w kotka i myszkę.\
Nie pytaj czemu nikogo nie ma - one tego nie lubią. Jak będzie temat o byłym po podaż go w kierunku że był z niego drań jak mógł taka zostawić i ty byś inaczej postępował! bla bla
Jesli bedzie dobrze szło - to dąż do kontaktu fizycznego (rączka, nóżka) przełamiesz kolejną bariere i potem bedziesz brał jak swoje. A one lubią śmiałych. Będziesz miał problem potem co robić a nie co gadać:)
Żadnych kontaktów fizycznych przez dłuższy czas jeśli chcesz być pewien że ona ci pasuje!
Jeśli uważasz że ona jest ciekawa, to tematy do rozmowy znajdą się spontanicznie. Brak chęci do rozmowy często świadczy o tym, że po prostu nie pasujecie do siebie i nie ma żadnego zainteresowania kontynuowaniem znajomości.
Jeśli nie macie wspólnych tematów, to po co w ogóle kolejna randka?
Jeśli nie macie wspólnych tematów, to po co w ogóle kolejna randka?
Są wspólne tematy.Tylko mam wrażenie,że wszystkie już zostały przerobione i że będziemy mówić o tym samym.Stąd pytanie o czym się rozmawia na drugiej randce
jak Wam się dobrze rozmawiało na pierwszej (która moim zdaniem jest najbardziej niezręczna i krępująca) to na drugiej już poleci z górki, nie martw się tylko ciesz, że spotkałeś ciekawą dziewczynę
Cynicznahipo napisał/a:Jeśli nie macie wspólnych tematów, to po co w ogóle kolejna randka?
Są wspólne tematy.Tylko mam wrażenie,że wszystkie już zostały przerobione i że będziemy mówić o tym samym.Stąd pytanie o czym się rozmawia na drugiej randce
Skoro zostały wszystkie przerobione, to znaczy, że nie ma już innych wspólnych.
Skoro zostały wszystkie przerobione, to znaczy, że nie ma już innych wspólnych.
Myślę,że jakieś się znajdą tylko na razie nie wiem jakie bo mam pustkę w głowie.
Nie mozna zaplanowac tematow przed randka albo ludzie do siebie pasuja i "cos" ich laczy i wtedy sa wspolne tematy albo to po prostu nie jest to. Idz na zywiol, kobiety lubia spontanicznosc:). Poza tym pomysl juz po pierwszej randce myslisz, ze tematy sie wyczerpaly, a ludzie potrafia zyc razem dlugie lata i w prawdziwie dobrych zwiazkach tematy nigdy sie nie koncza:)