wyjazd...ale dlaczego bez pożegnania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyjazd...ale dlaczego bez pożegnania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: wyjazd...ale dlaczego bez pożegnania?

Witam,

Spotykamy się od ok miesiąca...rozmawia się nam dobrze, milo spędzamy ze sobą czas..,zawsze on proponuje kolejne spotkania. Przytulanie,pocałunki...mówi,że mu zależy na naszych spotkaniach.. Ostatni raz widzielismy się tydzien temu w czwartek...ale dla tego ,ze miał sporo pracy,ja też.. On wyjezdza na 6 tygodni...miałam nadzieje,ze przed wyjazdem bedzie chciał sie ze mną spotkac,ale nie zaproponował tego. Zastanawia mnie to czy on nie widzi w tym problemu,ze sie nie spotkamy..czy nie chce...czy o co chodzi? Może przesadzam ,ale jest mi bardzo przykro.

Jakies pomysły o co moze chodzic...czy tylko mi taki wyjazd bez pożegnania wydaje się dziwny? Może "ten typ tak ma"?

Z góry dziękuje za każdą rade.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wyjazd...ale dlaczego bez pożegnania?

Napisz, jeszcze czy to był wyjazd planowany w delegacje i jak daleko?

Radzę nie dzwoń do niego, zobaczysz może się sam odezwie... Może miał sporo spraw do załatwienia przed wyjazdem i poprostu nie miał czasu a jk wróci wynagrodzi Ci to z nawiązką:))

3

Odp: wyjazd...ale dlaczego bez pożegnania?

Tak,wyjazd był palnowany dużo dużo wcześniej...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyjazd...ale dlaczego bez pożegnania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024