Czy to może być coś poważnego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy to może być coś poważnego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez myszaa.18 (2015-01-21 01:52:30)

Temat: Czy to może być coś poważnego?

Witam wszystkich. Od trzech dni boli mnie brzuch, a dokładnie tak powyzej pępka i z lewej strony. Tak jakby mnie cos sciskało a czasami kuło. Wczoraj bolał mnie strasznie, wymiotowałam. Piłam mięte, brałam tabletki przeciwbólowe ale wcale nie pomogły. Czy może to byc coś poważnego?? Dzięki za odpowiedź:)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2015-01-21 02:07:17)

Odp: Czy to może być coś poważnego?
myszaa.18 napisał/a:

Witam wszystkich. Od trzech dni boli mnie brzuch, a dokładnie tak powyzej pępka i z lewej strony. Tak jakby mnie cos sciskało a czasami kuło. Wczoraj bolał mnie strasznie, wymiotowałam. Piłam mięte, brałam tabletki przeciwbólowe ale wcale nie pomogły. Czy może to byc coś poważnego?? Dzięki za odpowiedź:)

Najlepiej idź do lekarza. Nikt tu na forum nie jest w stanie zgadnąć co to może być. A takich objawów nie wolno lekceważyć.
Możesz iść na pogotowie, izbę przyjęć jeśli mieszkasz blisko lub wezwać karetkę.

3

Jeśli coś boli strasznie i do tego wymiotujesz, to wszelka logika wskazuje na to, że owszem, to może być coś poważnego. Idź do lekarza jak najszybciej.
I nie bierz tabletek przeciwbólowych, bo one bardzo podrażniają żołądek i tylko pogorszysz swój stan.

4

Anemonne napisał/a:

Jeśli coś boli strasznie i do tego wymiotujesz, to wszelka logika wskazuje na to, że owszem, to może być coś poważnego. Idź do lekarza jak najszybciej.
I nie bierz tabletek przeciwbólowych, bo one bardzo podrażniają żołądek i tylko pogorszysz swój stan.

Pojechałam wczoraj do szpitala i dostałam zastrzyk, i oczywiscie recepte na tabletki przeciwbólowe. Wczoraj mi przeszło ale dzisiaj coś dalej pobolewa. Myślałam przynajmniej że zrobią mi przynajmnije jakieś badania a tu nic.

5

Popros interniste o skierownie do gastrologa,ja bym obstawial jelito drazliwe.

6

myszaa.18 napisał/a:

Ja miałam podobne objawy tylko mnie  jeszcze kolo w klatce piersiowej to lekarz mi powiedzial ze to z nerwow moze byc

7

anulka91 napisał/a:
myszaa.18 napisał/a:

Ja miałam podobne objawy tylko mnie  jeszcze kolo w klatce piersiowej to lekarz mi powiedzial ze to z nerwow moze byc

Mi powiedziała wczoraj żebym wybrała się do ginekologa sprawdzic jajniki, wiec poszłam dzisiaj i zarejestrowała mnie dopiero na piątek. Więc  to jeszcze troche czasu, wiec poprostu jak dalej bedzie mnie mocno bolec to znowu pojade do szpitala i wtedy powinni  mi już zrobic badania.

8

Koniecznie trzeba zrobić badania, usg i inne. Dopominaj się o skierowania.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy to może być coś poważnego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024