Uczulenie na kosmetyk? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Uczulenie na kosmetyk?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Nadzieja89 (2015-01-12 20:31:05)

Temat: Uczulenie na kosmetyk?

Witam smile Od kilku dni mam dość dziwny problem a mianowicie odczuwam pieczenie skóry wokół brwi jak i pod nimi hmm. Staje się to bardzo uciążliwe, od tego także piecze mnie czoło hmm. Nie widzę wysypki ani nic podobnego . Na codzień używam fluidu , podkładu , cieni do oczu i jakiegoś błyszczyku , jednak od dawna stosuję te same ... Makijaż zmywam płynem micelarnym  smile. Pomaga jeśli pośmaruję te miejsca maścią ... Miał ktoś coś podobnego? Nie mogę nigdzie znaleść podobnych informacji hmm. Będę wdzięczna za pomoc ! smile Po umyciu dodam że zaczęła mnie piec cała twarz...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uczulenie na kosmetyk?

A depilujesz brwi? smile
Sprawdź również, czy nie masz przesuszonej skóry twarzy.

3

Cynicznahipo napisał/a:

A depilujesz brwi? smile

Depiluje ale ostatnio tego nie robiłam... Zauważyłam że mi kilka włosków wypadło a skóra strasznie piecze sad(( Co ja mam robić?

4

Nadzieja89 napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

A depilujesz brwi? smile

Depiluje ale ostatnio tego nie robiłam... Zauważyłam że mi kilka włosków wypadło a skóra strasznie piecze sad(( Co ja mam robić?

Umów się do lekarza ogólnego, a jak on nic nie poradzi, to poproś o skierowanie do dermatologa...
Albo od razu idź do dermatologa.

To może być wszystko, uczulenie, świerzb, no cuda.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Uczulenie na kosmetyk?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024