Witam, mam na imię Paulina i mam 23 lata. Tak naprawdę nie wiem od czego zacząć , więc spróbuje tak ... Jestem studentka 2 roku pedagogiki . Lubię mieć wszystko poukładane w mieszkaniu. Mam 2.5 letnia córeczkę . Jestem w związku od 7 lat z jednym mężczyzna i czuje się nie spełniona. Mam myśli wszelakiego rodzaju np. czy porzucić swojego chłopaka. I wszystko skupia się ku temu. Nie wiem czemu tak jest , bo kocham go i chciałam być z nim do końca życia. Ostatnio też stałam się bardzo nerwowa co odbija się na wszystkich domownikach (mieszkamy z jego rodzicami i rodzeństwem) . Muszę jeszcze dodać , że to był mój pierwszy mężczyzna w łóżku. Nie wiem czemu ale wypalam się i coraz częściej mam właśnie myśli, by zostawić swojego chłopaka . Nie jest zły ... Pracuje, nie pije, nie pali jest dobrym ojcem , rzadko się kłócimy. Może to ze mną jest coś nie tak ? Proszę o radę. Co się ze mną dzieje ?
Temat: Co mam zrobić
Zobacz podobne tematy :
Odp: Co mam zrobić
Myślę,że ty tylko taki przejsciowy kryzys, ja czasem tez tak mam, spojrz na to z innej strony, nie pije,nie pali, jest dobrym ojcem,doceń to,moze wyskoczcie gdzies razem :-)