Mam niespotykany problem. Całe życie podobali mi się "ładni chłopcy". Tym razem wybór padł także na faceta o dziewczęcej urodzie. Jednak zastanawiam się czy wszystko jest z nim w porządku.
Ma około 173, a przy tym jest nienormalnie chudy - 50 kg. Ma blond loki i dziewczęce, delikatne rysy. Nie ma praktycznie zarostu na twarzy, tylko taki mały meszek. Na klacie i plecach - zupełnie nic. Często mylony jest z kobietą, a jak już ktoś myśli, ze to facet daje mu najwyżej 15-16 lat. On ma ponad 20.
Myślę, że ma za mało testosteronu. Ale co z tym można zrobić? Czy to po prostu taka fizjonomia i nie ma na to rady ?
Wiem, ze ten problem może wydawać się błahy. Ja naprawdę go kocham, ale boję się, ze w końcu związek może się przez to rozpaść. Kobieta chciałaby się czasami poczuć malutka w ramionach mężczyzny, a nie być mylona z lesbijką...
1 2009-10-26 21:25:08 Ostatnio edytowany przez bo-taki-mam-kaprys (2009-10-26 22:44:03)
niech zetnie włosy na krótko, z resztą tyle jest męskich fryzur że poezja. Na mały zarost tez jest rada niech zacznie się częściej golić. Co do wagi to zwyczajnie musisz go utuczyć...
albo trochę ukryć to ubiorem..
W jakim wieku jest Twój facet? Czy w innych aspektach męskości, że tak się wyrażę, masz jakieś wątpliwości? Jeśli nie , to taka jego uroda
, w sumie chyba lepsze to niż nadmiernie owłosienie w nieodpowiednich miejscach.
Włosów nie pozwolę ściąć. Przytyć nie jest w stanie: diety, miesiąc w McDonalds - nic nie pomaga
ale tu nie chodzi nawet o zarost, wagę, włosy tylko o takie ogólne zniewieścienie...
Ma 20 lat. A jeśli chodzi o inne aspekty męskości - wszystko na swoim miejscu ;p
no nic musisz kochać taki jaki jest ![]()
co do zarostu to powiem że większość facetów tak ma którzy nie byli w wojsku
no to faktycznie chyba nie nabierze na wadze....chyba że apetizer...
( taki żarcik na popawę humoru)
z resztą jesteś z nim dla niego a nie dla ludzi a ni wyglądu. A niech ludzie sobie gadają tyle mają
wiem, wiem
Już 3 lata daję radę ;p Tylko zastanawiam się czy to jest normalne. Kiedyś usłyszałam, że powinien dostawać dodatkowy testosteron. Widzieliście może Madoxa z Mam Talent - to jest właśnie problem takiej rangi. Tylko mój się nie maluje ;p
A apetizer muszę mu zacząć potajemnie dolewać ;D
Nie pisz posta pod postem, używaj opcji "edytuj"/
wiem, wiem
Już 3 lata daję radę ;p Tylko zastanawiam się czy to jest normalne. Kiedyś usłyszałam, że powinien dostawać dodatkowy testosteron. Widzieliście może Madoxa z Mam Talent - to jest właśnie problem takiej rangi. Tylko mój się nie maluje ;p
z tym malowaniem to nie głupie, szminką wąsy można narysować..hehe taki pomysł jakby Ci się nudziło ![]()
a jak już 3 lata uciułałaś to jeszcze 3, a potem jeszcze 3... Dasz radę ![]()
Madox z Mam Talent to już naprawdę wygląda jak dziewczyna......
Najwidoczniej taki ma typ urody i takiego go pokochałaś, to dlaczego teraz doszukujesz się jakichś problemów? (po takim czasie)
Miej gdzieś co mówią czy myślą inni, przecież jesteś z nim bo tego chciałaś a nie bo ktoś Ci kazał. ![]()