Mój mężczyzna jest kobiecy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój mężczyzna jest kobiecy...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez bo-taki-mam-kaprys (2009-10-26 22:44:03)

Temat: Mój mężczyzna jest kobiecy...

Mam niespotykany problem. Całe życie podobali mi się "ładni chłopcy". Tym razem wybór padł także na faceta o dziewczęcej urodzie. Jednak zastanawiam się czy wszystko jest z nim w porządku.
Ma około 173, a przy tym jest nienormalnie chudy - 50 kg. Ma blond loki i dziewczęce, delikatne rysy. Nie ma praktycznie zarostu na twarzy, tylko taki mały meszek. Na klacie i plecach - zupełnie nic. Często mylony jest z kobietą, a jak już ktoś myśli, ze to facet daje mu najwyżej 15-16 lat. On ma ponad 20.
Myślę, że ma za mało testosteronu. Ale co z tym można zrobić? Czy to po prostu taka fizjonomia i nie ma na to rady ?
Wiem, ze ten problem może wydawać się błahy. Ja naprawdę go kocham, ale boję się, ze w końcu związek może się przez to rozpaść. Kobieta chciałaby się czasami poczuć malutka w ramionach mężczyzny, a nie być mylona z lesbijką...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój mężczyzna jest kobiecy...

niech zetnie włosy na krótko, z resztą tyle jest męskich fryzur że poezja. Na mały zarost  tez jest rada niech zacznie się częściej golić. Co do wagi to zwyczajnie musisz go utuczyć... big_smile albo trochę ukryć to ubiorem..

3

W jakim wieku jest Twój facet? Czy w innych aspektach męskości, że tak się wyrażę, masz jakieś wątpliwości? Jeśli nie , to taka jego uroda smile , w sumie chyba lepsze to niż nadmiernie owłosienie w nieodpowiednich miejscach.

Włosów nie pozwolę ściąć. Przytyć nie jest w stanie: diety, miesiąc w McDonalds - nic nie pomaga big_smile ale tu nie chodzi nawet o zarost, wagę, włosy tylko o takie ogólne zniewieścienie...

Ma 20 lat. A jeśli chodzi o inne aspekty męskości - wszystko na swoim miejscu ;p

6

no nic musisz kochać taki jaki jest smile
co do zarostu to powiem że większość facetów tak ma którzy nie byli w wojsku
no to faktycznie chyba nie nabierze na wadze....chyba że apetizer... big_smile ( taki żarcik na popawę humoru)
z resztą jesteś z nim dla niego a nie dla ludzi a ni wyglądu. A niech ludzie sobie gadają tyle mają

wiem, wiem smile Już 3 lata daję radę ;p Tylko zastanawiam się czy to jest normalne. Kiedyś usłyszałam, że powinien dostawać dodatkowy testosteron.  Widzieliście może Madoxa z Mam Talent - to jest właśnie problem takiej rangi. Tylko mój się nie maluje ;p

A apetizer muszę mu zacząć potajemnie dolewać ;D

9

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji "edytuj"/

10

bo-taki-mam-kaprys napisał/a:

wiem, wiem smile Już 3 lata daję radę ;p Tylko zastanawiam się czy to jest normalne. Kiedyś usłyszałam, że powinien dostawać dodatkowy testosteron.  Widzieliście może Madoxa z Mam Talent - to jest właśnie problem takiej rangi. Tylko mój się nie maluje ;p

z tym malowaniem to nie głupie, szminką wąsy można narysować..hehe taki pomysł jakby Ci się nudziło tongue
a jak już 3 lata uciułałaś to jeszcze 3, a potem jeszcze 3... Dasz radę smile

11

Madox z Mam Talent to już naprawdę wygląda jak dziewczyna......

12

Najwidoczniej taki ma typ urody i takiego go pokochałaś, to dlaczego teraz doszukujesz się jakichś problemów? (po takim czasie)
Miej gdzieś co mówią czy myślą inni, przecież jesteś z nim bo tego chciałaś a nie bo ktoś Ci kazał. smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój mężczyzna jest kobiecy...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024