Hey .
Netkobietki pisze tutaj ,ponieważ potrzebuję pomocy a nie bardzo wiedziałam i się orientowałam gdzie napisać tego posta a więc ;
Jestem w ciąży w 5 miesiącu . 2 miesiące temu zostawił mnie chłopak ,który jest ojcem tego dziecka. Miał mi dawać pieniądze na dziecko ,i wgl. Jak się okazuje to były tylko kłamstwa.
Na dodatek miał wyrok do odsiadki zaniusł do sądu zaświadczenie,że jestem w ciąży i nagadał ,że mnie utrzymuje i dziecko i z tego powodu wyrok mu zawiesili...
Pomocy !!! Powiedzcie co powinnam zrobić ?
On wgl mi nie daje żadnych pieniędzy ,od początku ciąży nawet grosza mi nie dał...
Przez pierwszy miesiąc mieszkał u mnie okradał mnie i mojej mamie kradł pieniadze...papierosy itp .
A mnie kłamał ,że pracuje wychodzil na cały dzień wracał wieczorem i bezczelnie kłamał ,że mu szef nie chce wypłacać pieniędzy i tak było za każdym razem ...
Mam zamiar iść do sądu do jego Pani Kurator i powiedzieć jaka jest prawda ...bo ja potrzebuje pieniędzy na badania ,leki itp wiecie jak to dziewczyna w ciąży na dodatek dziecku rzeczy trzeba kupić...myślicie że to zły czy dobry pomysł??