Problemy -pomóżcie ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problemy -pomóżcie !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Problemy -pomóżcie !

Hey .
Netkobietki pisze tutaj ,ponieważ potrzebuję pomocy a nie bardzo wiedziałam i się orientowałam gdzie napisać tego posta a więc ;

Jestem w ciąży w 5 miesiącu . 2 miesiące temu zostawił mnie chłopak ,który jest ojcem tego dziecka. Miał mi dawać pieniądze na dziecko ,i wgl. Jak się okazuje to były tylko kłamstwa.
Na dodatek miał wyrok do odsiadki zaniusł do sądu zaświadczenie,że jestem w ciąży i nagadał ,że mnie utrzymuje i dziecko i z tego powodu wyrok mu zawiesili...
Pomocy !!! Powiedzcie co powinnam zrobić ?
On wgl mi nie daje żadnych pieniędzy ,od początku ciąży nawet grosza mi nie dał...
Przez pierwszy miesiąc mieszkał u mnie okradał mnie i mojej mamie kradł pieniadze...papierosy itp .
A mnie kłamał ,że pracuje wychodzil na cały dzień wracał wieczorem i bezczelnie kłamał ,że mu szef nie chce wypłacać pieniędzy i tak było za każdym razem ...
Mam zamiar iść do sądu do jego Pani Kurator i powiedzieć jaka jest prawda ...bo ja potrzebuje pieniędzy na badania ,leki itp wiecie jak to dziewczyna w ciąży na dodatek dziecku rzeczy trzeba kupić...myślicie że to zły czy dobry pomysł??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy -pomóżcie !

Idź do tej kurator i powiedz, jak jest.
Jak dziecko się urodzi, to wystąp o ograniczenie praw rodzicielskich, a jednocześnie o alimenty.
Teraz już od niego raczej nic nie wyciągniesz.
A te kwoty, które ci ukradł to duże były? Możesz spróbować donieść na niego na policję albo przynajmniej pogadać z kuratorką.

3

bez żadnego wachania powinnaś już była donieś na niego do tej kurator czy kuratora,powiedz wszystko co i jak postępował jak okradał i co ty teraz masz zrobić?Znając życie i facetów to kasy nie otrzymasz od niego a i pewne będzie się wypierał że ciąża też nie jego,nie jestem pewna ale ty możesz go już teraz oskarżyć aby ci płacił tylko nie wiem gdzie trzeba pisać.Nie oglądaj się i jak najszybciej to załatw czym prędzej tym lepiej,głowa do góry powodzenia.

4

Alimenty czy mu się podoba, czy nie będzie musiał płacić a także dokładać się do badan, przebiegu  ciąży, wyprawki ,i jak najszybciej do Pani kurator lec, ona jest  najbardziej wpływowa prawnie i procedurowo

5

dziewczyny dzisiaj rano była u mnie policja ,zostawili mi wezwanie na wtorek w Jego sprawie...
Powiedział ,że mnie utrzymuje i dziecko . A to nie prawda nawet grosza od niego nie dostałam .
Wyrok będzie miał po nowym roku odwieszony i idzie siedzieć ...
A Jego kuratorka dopiero po świętach będzie..
Teraz od początku ciąży żadnych pięniędzy mi nie dał,dziecku nic nie kupił,za wszystkie badania sama muszę płacić i leki również .
A jak dziecko sie urodzi Jego nie będzie na wolności ale go od razu podaje o alimenty i nie pozwolę mu się widywać z dzieciakiem .
Co do tego ,że to nie Jego dziecko to akurat się przyznaje i mówi ,że to dziecko jest dla niego najważniejsze...
Dziękuje dziewczyny we wtorej jade na policje ,zobaczymy co mi powiedzą,w poniedziałek na usg połówkowe za które musze zaplacic 150zl z mojej kieszeni bo od niego raczej grosza nie dostane... no i pojde do tej Jego pani kurator porozmawiam z niuą.

6

Karinaa1993 napisał/a:

dziewczyny dzisiaj rano była u mnie policja ,zostawili mi wezwanie na wtorek w Jego sprawie...
Powiedział ,że mnie utrzymuje i dziecko . A to nie prawda nawet grosza od niego nie dostałam .
Wyrok będzie miał po nowym roku odwieszony i idzie siedzieć ...
A Jego kuratorka dopiero po świętach będzie..
Teraz od początku ciąży żadnych pięniędzy mi nie dał,dziecku nic nie kupił,za wszystkie badania sama muszę płacić i leki również .
A jak dziecko sie urodzi Jego nie będzie na wolności ale go od razu podaje o alimenty i nie pozwolę mu się widywać z dzieciakiem .
Co do tego ,że to nie Jego dziecko to akurat się przyznaje i mówi ,że to dziecko jest dla niego najważniejsze...
Dziękuje dziewczyny we wtorej jade na policje ,zobaczymy co mi powiedzą,w poniedziałek na usg połówkowe za które musze zaplacic 150zl z mojej kieszeni bo od niego raczej grosza nie dostane... no i pojde do tej Jego pani kurator porozmawiam z niuą.

poproślekarza o rachunek będziesz miała dowód ile cię to kosztowało,apropo zbieraj rachunki to się przyda i nie odpuszczaj idz w zaparte dasz rade.pozdrawiam jakby cos to pisz

7

Kochana, bez wahania idź do kuratora i wszędzie tam, gdzie mogą mu zaszkodzić. Musisz dbać o środki finansowe dla swojego dziecka. Nie możesz zostać bez pieniędzy! Walcz o swoje, a gnoja niech udupią. Pewnie nie masz głowy do tego, ale zajmij się tym szybciutko. Na pewno Ci pomogą.

8

Kochane bylam na policjii .Powiedzieli ,że ma napaprane w papierach i za składanie fałszywych zeznań pójdzie siedzieć prawdoodobnie no a jego kurator pow że nie mogę mu teraz nic zrobić jedynie jak się dzieciak urodzi to podać go o alimenty .

Sluchajcie odezwal sie do mnie wczoraj i powiedział,że od stycznia może mi dawać po 500zl miesięcznie... Brać od niego te pieniądze czy nie???Bo sama juz niewiem ale z jednej strony niby chce pomóc dla dziecka ,a z drugiej strony boje się że później w sądzie może to wykorzystać przeciwko...pomóżcie

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problemy -pomóżcie !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024