Zrozumieć zachowania kobiecej natury ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć zachowania kobiecej natury ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Zrozumieć zachowania kobiecej natury ;)

Witajcie smile

Tak dawno już tutaj nie zaglądałem, że aż zapomniałem hasła i loginu wink
ale poprosiłem przypominacza o przypomnienie... i ten się zgodził smile

Zastanawia mnie...a właściwie nurtuje od pewnego czasu pewna kobieta,
a właściwie jej zachowania, reakcje. Od dłuższego czasu dziewczę
intensywnie się we mnie wpatruje, wręcz ściąga wzrokiem,
no więc ja jak to ja, rozpocząłem konwersację. Jej reakcje pozytywne
delikatny uśmiech, dalsze wpatrywanie lecz ukradkiem, kiedy zwrócę na nią uwagę
coś zagadam to na twarzy banan smile kiedy zaprosiłem na piwko jej reakcja pozytywna
choć na razie jeszcze do spotkania przy chmielu nie doszło wink
do tego pozytywna reakcja na dotyk, sama wręcz dystans skraca...

Wydaje się wręcz, że wszystko na najlepszej drodze...

Aż tu nagle przy rozmowie delikatne wtrącanie o chłopaku,
ale dalej są powyżej opisane reakcje, może nie tak wyraźne jak na początku

Drogie Net-Kobiety smile Pomóżcie, no.... o cóż dziewczęciu może chodzić
skoro wysyła jawne sygnały zainteresowania, to czemu o swoim facecie wspomina

Za analizę mojego toku rozumowania od razu dziękuję smile
Kiedyś na pewno się odwdzięczę wink

Zdróweczka i Uśmiechu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrozumieć zachowania kobiecej natury ;)

Tytuł tematu jest według mnie logicznie sprzeczny tongue Tego nie da się zrobić. Każda jest inna. Być może z jej chłopakiem kiepsko sie układa i szuka sobie planu awaryjnego? Albo po prostu szuka wrażeń bo w swoim związku tego już nie ma. Ale może być jeszcze tak że wkręcasz sobie że ona jest tobą zainteresowana a jest po prostu miła i uczynna dla większości ludzi. Chyba jednak obstawiałbym wariant trzeci tongue

3

Widzi, że się za bardzo podjarałeś więc dorzuca element przeszkadzający.

4

A możliwe że tak.... element przeszkadzający, prawdziwy a może zmyślony.
Trzeba więc zrobić krok w tył, znaczy się przestać zagadywać i się interesować nią smile

5

sylvain1 napisał/a:

A możliwe że tak.... element przeszkadzający, prawdziwy a może zmyślony.
Trzeba więc zrobić krok w tył, znaczy się przestać zagadywać i się interesować nią smile

...raczej dwa kroki w przód...

6

A może jakaś kobieta zechce się wypowiedzieć ? smile :-)

7

A jak myślicie, dlaczego wspomniała o chłopaku ?

Zainteresowana dziewczyna, nie wspomina o chłopaku, bo to nie byłoby w jej interesie, żeby ciebie zniechęcić.

8

Hmm, ale co tu jeszcze dywagować? Albo flirtuje, albo chce być miła, albo szuka 'przygody'. O chłopaku mogła wspomieć jeśli jest po prostu miła albo chce tylko niewinnie poflirtować i zauważyła, że coś sobie wkręcasz, a jak szuka przygody, to mówi o chłopaku, żeby wszystko było jasne od początku, albo żeby sprawdzić twoją reakcję.

Znam w sumie dziewczynę, która jest bardzo miła i bezpośrednia, roześmiana, wielu facetów mogłoby to potraktowac jako flirt, zachętę i tak zresztą jest. Znam też niepoprawną flirciarę, której wręcz zmienia się twarz, świecą oczy i śmieją usta jak tylko zobaczy parę spodni. Nie rozumiem tego, nie praktykuję i nie popieram, ale są takie kobiety.

9

Dziękuje za kobiece wypowiedzi smile
Trochę mi rozjaśniły umysł wink

Dziewczyna się wdzięczy i reaguje pozytywnie na dotyk znaczy leci na  Ciebie. Flirt flirtem, uśmiech uśmiechem, otwartość na kontakt fizyczny z osobnikiem płci przeciwnej to już coś więcej. A że ma chłopaka to nic nie zmienia. Ma chłopaka, ale jest skłonna go odesłać z kwitkiem jak się ładnie postarasz. Pewnie wspomniała o tym chłopaku, żeby nie było niemiłych niespodzianek.
W każdym razie jak sama Cię zanęca to nie dlatego,że umiera z wielkiej miłości do swojego faceta. Ale jeśli ma więcej niż 24/25 lat to niczym małpa nie puści gałęzi dopóki nie chwyci innej.

Jak Ci się podoba to masz zielone światło. Chłopak to jeszcze nie mąż,sprawa jest otwarta.

11

Szarlotkanagorąco napisał/a:

Dziewczyna się wdzięczy i reaguje pozytywnie na dotyk znaczy leci na  Ciebie. Flirt flirtem, uśmiech uśmiechem, otwartość na kontakt fizyczny z osobnikiem płci przeciwnej to już coś więcej. A że ma chłopaka to nic nie zmienia. Ma chłopaka, ale jest skłonna go odesłać z kwitkiem jak się ładnie postarasz. Pewnie wspomniała o tym chłopaku, żeby nie było niemiłych niespodzianek.
W każdym razie jak sama Cię zanęca to nie dlatego,że umiera z wielkiej miłości do swojego faceta. Ale jeśli ma więcej niż 24/25 lat to niczym małpa nie puści gałęzi dopóki nie chwyci innej.

Jak Ci się podoba to masz zielone światło. Chłopak to jeszcze nie mąż,sprawa jest otwarta.

Latek ma troszkę mniej smile

''Ale jeśli ma więcej niż 24/25 lat to niczym małpa nie puści gałęzi dopóki nie chwyci innej."

Dobre smile to mi się spodobało, muszę to zapamiętać wink

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć zachowania kobiecej natury ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024