Witam!
Mam 25 i od kilku miesięcy spotykam się z dziewczyną 2 lata młodszą. Nasz związek od pewnego czasu przeżywa kryzys. Jakiś czas temu zobaczyłem jej rozmowę z kuzynką na Fb. W tej rozmowie pisała jej że nadal kocha swojego wcześniejszego chłopaka. Nie tego przede mną ale jeszcze wcześniejszego. Gdy się o to jej zapytałem opowiedziała mi, że ten chłopak ją zdradził, nawet ją bił ale ta i tak go kocha. Kiedy powiedziałem jej że ja nie chce być numerem 2 rozpłakała się. Dałem jej kolejną szansę. Nie było mnie przez kilka dni i po powrocie zobaczyłem że ona pisała do niego i dzwoniła, ustawiła sobie nawet jego zdjęcie na tapecie w telefonie. Zadzwoniłem więc po cichu do tego chłopaka i zapytałem się go czy on dalej chce być z nią i o co chodzi. Dowiedziałem się że on nie chce mieć nic wspólnego z nią i że ona go nęka i on zamierza zmienić numer bo ma już dosyć jak to powiedział tej wariatki. Kiedy porozmawiałem z nią o tym wyznała mi że ona nie może przestać o nim myśleć kiedy zasypia i budzi się ale nie chce ze mną się rozstać bo zależy jej na mnie.
Proszę o jakieś rady, co wy byście zrobili na moim miejscu ? Dodam że naprawdę kocham tą dziewczynę i zależy mi na niej ale za każdym razem gdy z nią jestem nie mogę przestać myśleć o tym co robi i mam wrażenie że ona cały czas myśli o tamtym.