Problem z ukochaną .... :-( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problem z ukochaną .... :-(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Problem z ukochaną .... :-(

Witam!
Mam 25 i od kilku miesięcy spotykam się z dziewczyną 2 lata młodszą. Nasz związek od pewnego czasu przeżywa kryzys. Jakiś czas temu zobaczyłem jej rozmowę z kuzynką na Fb. W tej rozmowie pisała jej że nadal kocha swojego wcześniejszego chłopaka. Nie tego przede mną ale jeszcze wcześniejszego. Gdy się o to jej zapytałem opowiedziała mi, że ten chłopak ją zdradził, nawet ją bił ale ta i tak go kocha. Kiedy powiedziałem jej że ja nie chce być numerem 2 rozpłakała się. Dałem jej kolejną szansę. Nie było mnie przez kilka dni i po powrocie zobaczyłem że ona pisała do niego i dzwoniła, ustawiła sobie nawet jego zdjęcie na tapecie w telefonie. Zadzwoniłem więc po cichu do tego chłopaka i zapytałem się go czy on dalej chce być z nią i o co chodzi. Dowiedziałem się że on nie chce mieć nic wspólnego z nią i że ona go nęka i on zamierza zmienić numer bo ma już dosyć jak to powiedział tej wariatki. Kiedy porozmawiałem z nią o tym wyznała mi że ona nie może przestać o nim myśleć kiedy zasypia i budzi się ale nie chce ze mną się rozstać bo zależy jej na mnie.

Proszę o jakieś rady, co wy byście zrobili na moim miejscu ? Dodam że naprawdę kocham tą dziewczynę i zależy mi na niej ale za każdym razem gdy z nią jestem nie mogę przestać myśleć o tym co robi i mam wrażenie że ona cały czas myśli o tamtym.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez znikam (2014-11-20 15:17:24)

Odp: Problem z ukochaną .... :-(

bo cały czas myśli o tamtym, daj se z nią spokój lepiej, bo ciebie będzie emocjonalnie oszukiwać.
Na jej uczucia do innego  nie masz niestety wpływu.

Poza tym ona wciąż wydzwania i nie daje spokoju swojemu "ukochanemu". Czy tak postępuje szanująca się kobieta?
Nie.

3

Twoja dziewczyna (?) -choć w tej sytuacji to określenie to nadużycie, ma syndrom sztokholmski.
Tzn., że potrafi zakochać się tylko w kimś, kto zapewnia jej skrajne emocje z nadwyżką tych negatywnych, które jej mózg i tak interpretuje jako przyjemne, bo pochodzące z ręki "oprawcy". Z takiej ręki każdy ochłap uwagi jest podwójnie cenny, bo rzadki, a jak jej nie ma wcale zaczyna się obsesja.
I ona ma obsesję na jego punkcie, dlatego niszczy kolejne związki, w których jest zawsze we 3: ona, chłopak i jej ex (w głowie).

Urwij jak najszybciej tę znajomość.

4

Jak ja kochasz to jedyne co mozesz zrobic zeby ona Cie pokochala to zrobic z nia kilka sparingow, ze 3 razy naruszyc jej szczeke, troche porzucac nia o sciane.

5

Przestań Jacek, to jest jego UKOCHANA rozumiesz.. Nieważne, że ona sobie ukochała i jawnie kocha kogoś zupełnie spoza ich dwójki. big_smile
Dramat jak można tak się poniżyć w skomleniu o czyjeś uczucia.
Ktoś Ci mówi wprost: "Słuchaj, Stachu, Kocham byłego z tobą jestem z braku laku, bo tamten mnie nie chce.."  A autor dzwoni do tamtego, na co tamten - tu jeszcze lepsza historia mówi mu: "Powiedz wariatce, że jest zwariowana wariatka i żeby się ode mnie odczepiła" haha, znakomite!

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problem z ukochaną .... :-(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024