Dziewczyny, czy mieliscie/macie problemy z nazwijmy to tak - idiotami? Jak wytlumaczyc gosciowi, ktory wypisuje smsy, zeby sie odczepil? Nie chce byc przy tym wulgarna.
Przedstawie sytuacje. Bylam z gosciem na imprezie, bylam upita, wiec bawilam sie maksymalnie, dalam mu numer telefonu. Nie spotykam sie z nim, widzialam sie raz. Gosc nie dosc, ze jest polanalfabeta, to wyglada na slabiaka, jest nudziarzem, no i nic z tego nie bedzie.
Na dodatek nie dosc, ze jest prosiakiem, to jeszcze nudzi cos w smsach, ze juz zaczal opowiadac jaka to ma kobiete do swojej mamy. Tragedia, jakas chora petla czasu. Probowal tez do mnie przyjechac, moj ojciec nie wiedzial jak zareagowac i powiedzial, ze jestem w domu, po czym musialam chowac sie przed nim, zeby mi nie narobil lipy. Pozniej tlumaczylam, ze to pomylka.
Na smsy oczywiscie nie odpisuje, poza pierwszym, w ktorym napisalam wyraznie 'czesc, sorki, ale nie jestem zainteresowana spotykaniem sie i niczym innym'
Teraz mam jakas traume, ciezko mi sie zabawic z przypadkowym facetem, bo w myslach mam tego zlamasa.
W ostatnim smsie napisal, ze bedzie na mnie czekal z misiem na przystanku. Zastanawiam sie, czy smiac si, czy plakac. Serio nie wiem. Pomozcie.
Zmień numer telefonu, jeżeli nie przestanie pisać.. Ale pod żadnym względem mu nie odpisuj (tak jak to robiłaś do tej pory).
Chłopak w końcu się znudzi..
A skąd znał Twój adres? Też mu go podałaś ?
Zmień numer telefonu, jeżeli nie przestanie pisać.. Ale pod żadnym względem mu nie odpisuj (tak jak to robiłaś do tej pory).
Chłopak w końcu się znudzi..
A skąd znał Twój adres? Też mu go podałaś ?
Też mnie to zastanawia, skąd znał adres? Jeśli mu go podałaś to jesteś nieodpowiedzialna i sama sobie winna takiej sytuacji.
Nie odpisuj, da spokój po jakimś czsie
Nie pamietam wlasnie, mozliwe, ze podalam mu adres na tej feralnej imprezie.
Dziewczyna idzie z gościem na imprezę, upija się, podaje swój numer, a potem wiesza psy na nim, że chce się umówić czy poesemesować. Fakt gość namolny, ale dziewczyna nic lepsze, czasem trafia swój na swego widać ![]()
Zmień nr i po sprawie.. a na przyszłość : Nie pij, skoro po wypiciu wyłącza Ci się myślenie.
Zmień nr i po sprawie.. a na przyszłość : Nie pij, skoro po wypiciu wyłącza Ci się myślenie.
Na ludzi trzeba uważać, nie wiadomo kto to jest i do czego jest zdolny, ale jest zdesperowany, a człowiek zdesperowany może być niebezpieczny. Kto nie potrafi pić wódki, niech pije kwaśne mleko, będziesz miała nauczkę.