problem z głupim facetem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z głupim facetem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: problem z głupim facetem

Dziewczyny, czy mieliscie/macie problemy z nazwijmy to tak - idiotami? Jak wytlumaczyc gosciowi, ktory wypisuje smsy, zeby sie odczepil? Nie chce byc przy tym wulgarna.
Przedstawie sytuacje. Bylam z gosciem na imprezie, bylam upita, wiec bawilam sie maksymalnie, dalam mu numer telefonu. Nie spotykam sie z nim, widzialam sie raz. Gosc nie dosc, ze jest polanalfabeta, to wyglada na slabiaka, jest nudziarzem, no i nic z tego nie bedzie.
Na dodatek nie dosc, ze jest prosiakiem, to jeszcze nudzi cos w smsach, ze juz zaczal opowiadac jaka to ma kobiete do swojej mamy. Tragedia, jakas chora petla czasu. Probowal tez do mnie przyjechac, moj ojciec nie wiedzial jak zareagowac i powiedzial, ze jestem w domu, po czym musialam chowac sie przed nim, zeby mi nie narobil lipy. Pozniej tlumaczylam, ze to pomylka.
Na smsy oczywiscie nie odpisuje, poza pierwszym, w ktorym napisalam wyraznie 'czesc, sorki, ale nie jestem zainteresowana spotykaniem sie i niczym innym'
Teraz mam jakas traume, ciezko mi sie zabawic z przypadkowym facetem, bo w myslach mam tego zlamasa.
W ostatnim smsie napisal, ze bedzie na mnie czekal z misiem na przystanku. Zastanawiam sie, czy smiac si, czy plakac. Serio nie wiem. Pomozcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z głupim facetem

Zmień numer telefonu, jeżeli nie przestanie pisać..  Ale pod żadnym względem mu nie odpisuj (tak jak to robiłaś do tej pory).
Chłopak w końcu się znudzi..
A skąd znał Twój adres? Też mu go podałaś ?

3

TakaOtoJa napisał/a:

Zmień numer telefonu, jeżeli nie przestanie pisać..  Ale pod żadnym względem mu nie odpisuj (tak jak to robiłaś do tej pory).
Chłopak w końcu się znudzi..
A skąd znał Twój adres? Też mu go podałaś ?

Też mnie to zastanawia, skąd znał adres? Jeśli mu go podałaś to jesteś nieodpowiedzialna i sama sobie winna takiej sytuacji.
Nie odpisuj, da spokój po jakimś czsie

4

Nie pamietam wlasnie, mozliwe, ze podalam mu adres na tej feralnej imprezie.

5

Dziewczyna idzie z gościem na imprezę, upija się, podaje swój numer, a potem wiesza psy na nim, że chce się umówić czy poesemesować. Fakt gość namolny, ale dziewczyna nic lepsze, czasem trafia swój na swego widać wink

6

Zmień nr i po sprawie.. a na przyszłość : Nie pij, skoro po wypiciu wyłącza Ci się myślenie.

7

TakaOtoJa napisał/a:

Zmień nr i po sprawie.. a na przyszłość : Nie pij, skoro po wypiciu wyłącza Ci się myślenie.

Na ludzi trzeba uważać, nie wiadomo kto to jest i do czego jest zdolny, ale jest zdesperowany, a człowiek zdesperowany może być niebezpieczny. Kto nie potrafi pić wódki, niech pije kwaśne mleko, będziesz miała nauczkę.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » problem z głupim facetem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024