Cześć wszystkim:) Jestem już na tyle zdesperowana,że sięgam mocy internetu... Miałam fajną babską paczkę, w tym jedną koleżankę, która po prostu zniszczyła nam to wszystko - skłóciła nas tak mocno, że się nie odzywamy już ze sobą od dłuższego czasu. Od tamtej pory ciężko mi się z kimś zaprzyjaźnić, zaufać. Koleżanki do pogadania mam,ale nie takiej z którą wyjdę w piątek na balety, potańczę... Pójdę na zakupy, kawę, spacer... Mam chłopaka, mieszkam z nim, pracuję i mam 21 lat. Jeżeli jest tu dziewczyna, która również szuka koleżanki to czekam na wiadomość !
Witam
Pewnie tu takich dużo, ale musisz napisać skąd jesteś.. ![]()
wrocław
tak jak w tytule mojego postu ![]()
![]()
pracuję i mam 21 lat. Jeżeli jest tu dziewczyna, która również szuka koleżanki to czekam na wiadomość !
Cześć wszystkim:) Jestem już na tyle zdesperowana,że sięgam mocy internetu... Miałam fajną babską paczkę, w tym jedną koleżankę, która po prostu zniszczyła nam to wszystko - skłóciła nas tak mocno, że się nie odzywamy już ze sobą od dłuższego czasu. Od tamtej pory ciężko mi się z kimś zaprzyjaźnić, zaufać. Koleżanki do pogadania mam,ale nie takiej z którą wyjdę w piątek na balety, potańczę... Pójdę na zakupy, kawę, spacer... Mam chłopaka, mieszkam z nim, pracuję i mam 21 lat. Jeżeli jest tu dziewczyna, która również szuka koleżanki to czekam na wiadomość !
Cześć jestem w sumie z okolic Wrocławia ale bywam w nim codziennie, również pracuje i mam chłopaka. Jeśli masz ochotę to jakoś w przyszłym tygodniu możemy się spotkać na jaką kawę na mieście czy coś
Zapomniałam dodać że mam 19 lat ale to chyba nie przeszkadza? ![]()
Hej.
Mi również doskwiera samotność.
Jestem raczej osobą spokojną. Od imprezy wolę książki, bądz film. Jestem maniaczką kotów. Uwielbiam fotografię.
Mam 21 lat, mieszkam z chłopakiem i kotem. ;P
Chętnie bym z kimś popisała. ![]()
Wrooocław, jest tu ktoś? ;>