On ma zone + kochanke ,o ktorej wie zona i ona akceptuje ta sytuacje . - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On ma zone + kochanke ,o ktorej wie zona i ona akceptuje ta sytuacje .

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez Aishka (2014-10-27 01:41:01)

Temat: On ma zone + kochanke ,o ktorej wie zona i ona akceptuje ta sytuacje .

Pewien moj znajomy ,ma zone + kochanke ,czasami zmienia  te kochanki smile ..i jego zona wie od tym ,tak ja wytresowal ze ona po prostu akceptuje,zaakceptowala  ta sytuacje ,bywa ze spotykaja sie wspolnie .Co sadzicie o tej sytuacji ,czy zgodzilybyscie sie na takie cos ? 

Kiedys slyszalam rozmowe dwoch facetow  na temat podejscia do zwiazkow mniej wiecej tak to brzmialo  " Po co mam miec jedna stala partnerke ,jak moge miec rozne panny",tak nalezaloby wziasc slub,zeby nie wyjsc na starego kawalera,zrobic dzieci,ale pozniej to zostawic zone,niech sie zajmuje ona  dziecmi ,a Ja bede mieszkal oddzielnie  bede mial panny jakie beda chcial i kiedy bede chcial,bez zbednego zrzedzenia zonki ,tak mi wygodniej,a kobieta wychowa dzieci ,a Ja bede ojcem w doskoku  .....  yikes

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On ma zone + kochanke ,o ktorej wie zona i ona akceptuje ta sytuacje .

A co Ci do tego jak kto żyje. Po co te morały. Jak im tak dobrze to ich sprawa. Jak niedobrze to też nie powód żeby komentować na publicznym forum cudze życie prywatne.

3

Chodzi o dana sytuacje,bo zapewne nie jest to jeden jedyny taki przypadek ... Ja sie absolutnie nie wtracam ,daleka jestem od takich praktyk,ale chcialm sie dowiedziec ,co Wy netkobiety sadzicie o danej sytuacji..

4

Ja mam dwoch facetow tak naprawde.
Chociaz z przerwa dluga jednego z nich i z jednym nie uprawialam seksu, ale romans sie krecil rownoczesnie z moim zwiazkiem z moim mezem.
Nie lubie zmieniac kochankow czesto i nie wyobrazam tez sobie zeby moj maz mial kochanke.
Jednak zwiazek we troje to jest ideal - w sensie ja majaca zwiazek z dwojka facetow, a nie ze we troje do lozka mamy isc wink

Skad wiesz, ze zona jest wytresowana, a nie ze po prostu to jej odpowiada?

5 Ostatnio edytowany przez Aishka (2014-10-27 02:39:22)

NinaLafairy napisał/a:

Chociaz z przerwa dluga jednego z nich i z jednym nie uprawialam seksu, ale romans sie krecil rownoczesnie z moim zwiazkiem z moim mezem.
Nie lubie zmieniac kochankow czesto i nie wyobrazam tez sobie zeby moj maz mial kochanke.
Jednak zwiazek we troje to jest ideal - w sensie ja majaca zwiazek z dwojka facetow, a nie ze we troje do lozka mamy isc wink

Zaakceptowala to ,on jest typem dominatora ,to kobieta musi  chodzic wedlug jego zasad...Nie wnikam ,ale czesto kobiety akceptuja ,bo nie maja gdzie isc,odejsc....

6

Znam takie małżeństwo - zona akceptowala zdrady męża bo było jej to na rękę - po nastu latach małzenstwa seks ją przestał interesować, ale widac to nie byl powod, dla którego mąż chciałby ją zostawić.
Mieli nawet swój "kodeks honorowy" i jedno drugiemu z uprzejmości w drogę nie wchodziło.

Na swój sposób byli bardzo zgranym małżenstwem.

7

Aishka napisał/a:
NinaLafairy napisał/a:

Zaakceptowala to ,on jest typem dominatora ,to kobieta musi  chodzic wedlug jego zasad...Nie wnikam ,ale czesto kobiety akceptuja ,bo nie maja gdzie isc,odejsc....

No to widac on ma problem ze soba, a ona ze soba.

8 Ostatnio edytowany przez Aishka (2014-10-27 02:53:57)

Kiedys zaptytalam go ,dlaczego  tak postepuje,odpowiedzial " ze ona zaakceptowala jak jest i dzieki temu do dzisiaj sa malzenstwem " smile

9

Wiecie, może żona też ma swoich partnerów? któż to wie? big_smile

10

Aishka napisał/a:

Kiedys zaptytalam go ,dlaczego  tak postepuje,odpowiedzial " ze ona zaakceptowala jak jest i dzieki temu do dzisiaj sa malzenstwem " smile

Zapytaj go jeszcze, czy czerpał inspirację z "Białego małżeństwa" Różewicza?
Bo fanem Mrożka to jest prawie na pewno.

11

hahaha smile Ja myślę, że mu tak po prostu wygodnie, był na tyle kreatywny, że sam na to wpadł.

12

Aishka napisał/a:

Zapytaj go jeszcze, czy czerpał inspirację z "Białego małżeństwa" Różewicza?
Bo fanem Mrożka to jest prawie na pewno.

13

Ten "problem" kiedys bardzo mnie interesowal i przeanalizowalem go z wielu roznych stron, rowniez "naukowej", dotyczyl tez bezposrednio mojego zycia. Nie wiem wiec czy pisac osobiscie czy ogolnie. Moze pozostawie, poczekam czy temat sie rozwinie. Ale wiele zalezy od sytuacji, od charakterow, systemu wartosci, wychowania, stosunku spolecznego. Np. badania spoleczenstw poligamicznych (tutaj panie mylicie ogolnie pojeta poligamie z poliamoryzmem) wykazaly ze tylko albo az 15% ludzi zylo w takich zwiazkach (RODZINACH!) kiedy to bylo dobrowolne. Nie kazdemu wiec to pasuje. Bo zupelnie czym innym jest poligamia w sensie poliandri lub poligymi a zupelnie czym innym poliamoryzm (chec posiadania wielu partnerow seksualnych) ktory z klasyczna poligamia nie ma nic wspolnego. Do tego nalezy dodac ze monogamii praktycznie sie w spoleczenstwie nie obserwuje a to co sie obserwuje czyli monogamia seryjna (zmiana kolejno parnerow) jest w istocie jedna z odmian zachowan poligamicznych.

14

Takich układów jest sporo.No może sytuacja, że spotykają się we trójkę to skrajność, ale tak, że żona ma świadomość istnienia kochanki i milcząco przyzwala- naprawdę więcej niż się ludziom wydaje.

15

pitagoras napisał/a:

Takich układów jest sporo.No może sytuacja, że spotykają się we trójkę to skrajność, ale tak, że żona ma świadomość istnienia kochanki i milcząco przyzwala- naprawdę więcej niż się ludziom wydaje.

Dokladnie..

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On ma zone + kochanke ,o ktorej wie zona i ona akceptuje ta sytuacje .

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024