Poznań - przyjaciółka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznań - przyjaciółka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Poznań - przyjaciółka

Cześć. Mam 24 lata i mieszkam od 4 lat w Poznaniu. Pisze tutaj z nadzieją, że poznam jakąś sympatyczną koleżankę z która mogłabym sie zaprzyjaźnić. Wyjsc od czasu do czasu na kawe czy zakupy. Kurde nie jestem dobra w pisaniu takich wiadomości i mam nadzieje, że nie zniechęcicie się i napiszecie do mnie. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznań - przyjaciółka

Cześć Usagi,

Ja również mieszkam w Poznaniu i szukam koleżanki na wyjście, spacery, zakupy, pogaduchy smile Bardzo chętnie bym się z Tobą spotkała w jakiejś kawiarni na zapoznanie się smile

3

Napisałam do Ciebie meila. smile

4

Nadal kogoś poszukujecie, w sensie koleżanki na wspólne wyjścia?? smile

5

Szkoda ze nie jestem  z Poznania

To ja też się podłączę.
Szukam otwartej, szczerej, wesołej, nieco szalonej koleżanki/przyjaciółki ? co los przyniesie smile  Ważne żebyśmy nadawały na tych samych falach. I nie wiem czy to ważne czy nie ?  mam grubo ponad 40 wiosen

7

Hej smile Też z chęcią poznam kogoś z Poznania. Może zorganizujemy jakieś spotkanie. Co Wy na to? big_smile

8

też jestem z Poznania i szukam bratniej duszy....

9

Kaaasiul napisał/a:

też jestem z Poznania i szukam bratniej duszy....

Jeśli masz ochotę, napisz do mnie smile

10

cześć! dołączam smile bardzo chętnie poznam, popiszę smile mail aktywny smile piszcie piszcie smile

11

nie wiem czemu ale nie mogę coś wysłac wiadomości, jeśli macie ochotę napiszcie katharina(małpka)interia.pl  wszystko bez spacji

12

Lilia223 a skąd jesteś? Ja też nie jestem z Poznania, tylko z okolic :-)

13

hej dziewczyny,
ja również chciałabym poznać koleżankę, taką z którą mogłabym miło spędzać wolny czas i szczerze porozmawiać; niestety aktualnie nie mam takiej osoby.. możecie pisać na moje gg: 48541726.

14

Jeśli ktoś nadal poszukuje to zapraszam na prv smile

15

Hej. Jestem młodą dziewczyną (19 lat) i zamierzam studiować w Poznaniu. W połowie maja na pewno tam zajrze i fajnie by było się z kimś spotkać ...
wiele razy już tam byłam i za każdym razem siedziałam sama w hostelu.
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt smile

16

Malalo masz zablokowanego maila ???? jeśli masz ochotę możesz do mnie napisać ????

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznań - przyjaciółka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024