Czy ktoś z Was przeżył takie silne zauroczenie od pierwszego spojrzenia, które dość szybko przeistoczyło się w miłość?
Czy wierzycie w taką jedyne , piękne uczucie na całe życie
?
Jak szybko w związku chłopak wyznał Wam miłość? I jak szybko Wy coś poczułyście?
Pytam, bo wiele osób jest zdania, że jeśli coś szybko się zaczyna tak jak w moim przypadku to może szybko się skończyć. Przykładowo, że w ogóle za szybko wyznać komuś uczucie np po miesiącu związku czy dwóch.
A moim zdaniem nie ma recepty. To się po prostu czuje. Co Wy na to? Zapraszam do wypowiedzi w tym temacie
.
Ja wierze w milosc od pierwszego wejrzenia. Swojego partnera poznalam przez internet, pisalismy ok 3miesiace zanim sie spotkalismy(pewne rzeczy zmuszaja nas do rzadkiego spotykania sie), ale jak widzielismy sie pierwszy raz, moj swiat stanal w miejscu. Po ok godzinie zorientowalam sie, ze nie slyszalam kompletnie nic co sie dzialo wokol mnie, tylko jego. To wszystko trwa od kwietnia, takze dosc krotko. Ale kochamy sie i kazde za drugim wskoczyloby w ogien.
wyznanie milosci bylo dosc szybkie, bo obydwoje nie umielismy tego zrozumiec, jak to moglo sie tak szybko stac ![]()
Dzięki mery90
za podzielenie się tą cudowną wiadomością. Pozdrowienia i szczęścia
)
Czy ktoś z Was przeżył takie silne zauroczenie od pierwszego spojrzenia, które dość szybko przeistoczyło się w miłość?
Czy wierzycie w taką jedyne , piękne uczucie na całe życie?
Jak szybko w związku chłopak wyznał Wam miłość? I jak szybko Wy coś poczułyście?
Pytam, bo wiele osób jest zdania, że jeśli coś szybko się zaczyna tak jak w moim przypadku to może szybko się skończyć. Przykładowo, że w ogóle za szybko wyznać komuś uczucie np po miesiącu związku czy dwóch.
A moim zdaniem nie ma recepty. To się po prostu czuje. Co Wy na to? Zapraszam do wypowiedzi w tym temacie.
Ja zakochalam sie tak w moim ex JEDNAK NIE BYLO TO MILOSCIA NA CALE ZYCIE:
Jasne ze to możliwe ..sam to przezyłem...ten związek już nie istnieje,ale wiem ze już nigdy tak nikogo nie pokocham,takze moje obecne/przyszłe partnerki zawsze będą z tego powodu mieć ze mną ,,gorzej,, ale że tak powiem to jest nie do zmiany.Taka miłosć jest to naprawde niepowtarzalne uczucie,i potrafi sie zdarzyć:)
pozdrawiam
"A moim zdaniem nie ma recepty. To się po prostu czuje..."
To jest odpowiedź
A od pierwszego wejrzenia to może być zauroczenie, które może, ale nie musi przekształcić się w miłość. To się wie dopiero z perspektywy czasu, więc nie jest to na pewno miłość od pierwszego wejrzenia.
Ja wierze w milosc od pierwszego wejrzenia.
ja też wierzę.
To kwestia tego ze znaliscie sie juz wczesniej (wasze dusze) i teraz tylko lub az, odczytaliscie zaprogramowane bodzcie sygnaly z sytuacji, ktora wczesniej zapamietaliscie. Moim zdaniem jesli cos takiego ma miejsce to jakby dusze sie bezposrednio zobaczyly i rozpoznaly. Natomiast kwestia inne, czy to bliskie dusze, karmy, tego co sie zdarzy potem w zyciu, waszych wyborow, pozostaja nadal otwarte.
Jeśli ludziom jest wszystko jedno z kim są, to mogą mieć związek po pięciu minutach. W innych sytuacjach takie rzeczy się bardzo rzadko udane bo trzeba by błyskawicznie ocenić w krótkim czasie czy jest zgodność charakterów i zainteresowań, a nie ma sposobu żeby szybko się poznać i najczęściej są różnice które bardzo utrudniają, przynajmniej rozsądnym ludziom.