Mokre nocki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Mokre nocki

Witajcie! Moja 4-ero letnia coreczka od kilku dni moczy sie w nocy, nie mam pojecia dlaczego nie miala ostatnio zadnych mocnych przezyc .Prosze pomozcie, doradzcie cos! DZIEKUJE z gory

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mokre nocki

Jak dawno odstawiłaś pampersy u córci, czy dziecko dużo pije przed snem.

3

Ograniczyć picie przed snem. Wybudzić ją "na siusiu" w nocy. Sprawdzić, czy na pewno nocne siusianie nie jest skutkiem jakiegoś stresu. To co dla Ciebie nie jest żadnym mocnym przeżyciem - dla dziecka może akurat być.

4 Ostatnio edytowany przez była_panna (2014-11-27 16:02:04)

bbasia napisał/a:

Sprawdzić, czy na pewno nocne siusianie nie jest skutkiem jakiegoś stresu. To co dla Ciebie nie jest żadnym mocnym przeżyciem - dla dziecka może akurat być.

Warto z dzieckiem porozmawiać, bo może coś się stało, ale nie szukać na siłę. Ja z moimi dziećmi to przechodziłam, zdarzały się mokre noce. Dzieci nawet te które już dawno kontrolują pęcherz mają wpadki. Nie należy ich zawstydzać.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024