rozprawa o alimenty jutro, prosze o pilną informację !!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » rozprawa o alimenty jutro, prosze o pilną informację !!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: rozprawa o alimenty jutro, prosze o pilną informację !!!!!

jutro mam rozprawę o alimenty na dziecko od ojca dziecka. jesteśmy małżeństwem. Ojciec dziecka jedzie dzisiaj za granicę. Dał pełnomocnictwo swojemu ojcu , czy ojciec ojca dziecka może być na rozprawie ??? obawiam się ponieważ mi groził, że mnie za podanie o alimenty zabije ... czy taki ktoś ma prawo wejść na salę rozpraw ? rozprawa jest jutro o 8:20 , bardzo proszę o odpwiedż pilnie !

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez kammiś (2014-10-15 20:40:59)

Odp: rozprawa o alimenty jutro, prosze o pilną informację !!!!!

Oczywiście, że może. To wynika z art. 87 Kodeksu postępowania cywilnego.
Pełnomocnikiem może być (....), jak również RODZICE (....).
Jeżeli jest pełnomocnikiem, to ma i prawo do podejmowania wszystkich łączących się ze sprawą czynności procesowych.
To nie chodzi o to, jaki stosunek łączy Twoje dziecko z dziadkiem, tylko o to, jaki stosunek łączy stronę z pełnomocnikiem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » rozprawa o alimenty jutro, prosze o pilną informację !!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024