Witam wszystkie Kobiety. Piszę do was bo mam mega problem. Moja kobieta, przyjaciółka zwał jak zwał ponad miesiąc temu poszła na makijaż permanentny i niestety jest źle zrobiony co ważne była ona tylko raz a więc nic nie było wypełniane itd itd z początku jakoś sobie radziła lecz niestety widzę że jest w depresji z tego wszystkiego tym bardziej że miała operacje prostowania przegrody nosowej i niestety też operacja została zrąbana bo nosek ma delikatnie krzywy a dokładniej to sam czubek dla mnie to nieistotna kwestia ale dla niej bardzo. Jest mega załamana - nikogo nie kocha, chce być sama, żadnych związków, mam ją zostawić i poszukać sobie innej, ogólnie nagle zmieniła się w totalnego demona (powaga) ale wiem że jest to wynik tego że ma bardzo negatywna samą ocenę i strasznie chcę jej pomóc nawet jeśli traktuje mnie teraz jak szmatę, wyzywa itd itd ale zostawić jej nie mogę.
Szukam dobrej kliniki lub lekarza który usuwa tatuaże - mieszkamy w Kołobrzegu więc jeśli znacie jakąś klinikę sprawdzoną to dajcie namiary nawet jeśli by to miał być szczecin ważne jest to by pojechać i od razu zrobić zabieg żeby uwierzyła że wszystko jest na dobrej drodze.
Proszę o pomoc