Co uznajecie za objaw zakochania u faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co uznajecie za objaw zakochania u faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Co uznajecie za objaw zakochania u faceta?

Witam. Tak w temacie. Jakie sa wedlug was objawy zakochania u faceta? nie mowie tu o wyznaniach. chodzi o czyny, mowe ciala, zachowanie.

Bede ogrommoe wdzoeczna za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co uznajecie za objaw zakochania u faceta?

Moim zdaniem zakochany facet wiele robi dla swojej kobiety,takich praktycznych,żeby jej się lepiej żyło,czyli np naprawi kr an,zmieni koło w samochodzie itp.Najlepiej z własnej inicjatywy,ale także kiedy o coś go poprosisz....Przynajmniej ja tak mam wink

3

maślane oczka kiedy na Ciebie patrzy:)) Dotyk dłoni, uśmiech... zakochanie u mężczyzn jest bardzo widoczne:))

4

A u takich ciezszych przypadkow? mam na mysli skrytych albo takich co maja problem z tematem uczuc? jest ktoras w zwiazku z takim facetem? da sie odszyfrowac zachowanie takiego faceta?

5

jezeli chce sie spotykac widac jego zainteresowanie tymi spotkaniami odzywa sie do ciebie czy to sms czy cokolwiek

6

Jest skłonny do poświęceń np. przywiezie Ci lekarstwa z drugiego końca miasta o 23:00 w piątek, mimo że mógłby siedzieć w domu i pić piwo. Interesuje się i martwi, jeśli nie odzywasz się kilka dni z rzędu. Takich altruistycznych zachowań nie przejawia się zazwyczaj, jeśli chodzi tylko o luźną znajomość i łóżko.

7

Mysle, ze to widac nawet u skrytego faceta. Po gestach, po minach, po tym jak patrzy.

8 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-10-12 18:11:35)

A przede wszystkim po jego chęciach kierowanych ku tej dziewczynie.

W sumie każdy niezakochany przypadek to trudny przypadek tongue

9

Mysle, ze zakochany facet jest szczesliwy jak moze cos dla Ciebie zrobic, i nadal lubi cie tak samo jak masz gorszy dzien , albo zle wygladasz.

10

Za taki objaw uznaję ochotę na kontakty erotyczne. (Ale nie na zasadzie, że każdy kwadrat jest prostokątem ;P )

11

Nie zgodzę się z tym, że jak facet coś robi dla kobiety, pomaga jej w różnych rzeczach, albo często się kontaktuje musi być od razu zakochany. Może po prostu daną dziewczynę lubić i nic więcej. Albo ma nie wielu znajomych i dzwoni do dziewczyny bo nie ma do kogo, pomaga jej bo i tak nie ma nic lepszego do roboty w tym czasie. Nie należy zapominać, że tacy faceci też są, którzy chcą wypełnić swój wolny czas dobrymi uczynkami i telefonami.

12

No tak, moj przyjaciel na tej zasadzie bylby we mnie zakochany.
Dlatego mowilam o tym jak patrzy. I tez chec kontaktu fizczynego, jest wazna.

13

A moim zdaniem wtedy, kiedy ci mówi, że ma fatalny dzień, wszystko na 'nie' jest, a jak cię widzi to banan od ucha do ucha i szczęsliwy, jakby w totka wygrał big_smile Częste zerkanie, chęć kontaktu fizycznego, jakaś opiekuńczośc się włącza. No i się nie możesz od niego opędzić, wszystko chce wiedzieć wink

14

Zakochanego faceta to na kilometr można rozpoznać big_smile

Jak się spotyka z kobietą i na jej widok morda mu się cieszy, jest pomocny itp. to już jest twój wink

15

Hmmm wszystko i nic, ja to po prostu czuje, nie analizuję tego w żaden sposób.

16

Facet zakochany, hmmm. Często wychodzi z inicjatywą zrobienia czegoś wspólnie. Wyjście na spotkanie, pójście na niby zakupy, wiecie, wymyśla byle powód na spotkanie  z dziewczyną ;-) Ciągle się przy niej uśmiecha. Jak ma zły dzień to się martwi i próbuje ją rozweselić. Może przynosi drobne upominki? To jeszce zależy w jakim wieku jest chłopak. Bo inaczej będzie zabiegał nastolatek, inaczej dwudziestokilku latek a inaczej facet po 30stce.

17

kalinka86 napisał/a:

Nie zgodzę się z tym, że jak facet coś robi dla kobiety, pomaga jej w różnych rzeczach, albo często się kontaktuje musi być od razu zakochany. Może po prostu daną dziewczynę lubić i nic więcej. Albo ma nie wielu znajomych i dzwoni do dziewczyny bo nie ma do kogo, pomaga jej bo i tak nie ma nic lepszego do roboty w tym czasie. Nie należy zapominać, że tacy faceci też są, którzy chcą wypełnić swój wolny czas dobrymi uczynkami i telefonami.

ano- właśnie....gów* prawda...
według opisywanych objawów, to ja spotykam samych zakochanych, na pierwszym spotkaniu z neta.

wszystkie te maślane oczka, objawy pożadania, zaangażowania, to taki bajer, żeby zbajerować- z kochaniem nic wspólnego niema.

18

Ale przecież tu jest mowa o zakochaniu, a nie o kochaniu. Czym innym jest się w kimś zakochać, a czym innym kogoś pokochać.

No i jeżeli nie odróżniasz "maślanych oczek" od spojrzenia naprawdę zakochanej osoby, to już jest większy problem.

19

Iceni napisał/a:

Ale przecież tu jest mowa o zakochaniu, a nie o kochaniu. Czym innym jest się w kimś zakochać, a czym innym kogoś pokochać.

No i jeżeli nie odróżniasz "maślanych oczek" od spojrzenia naprawdę zakochanej osoby, to już jest większy problem.

jedna cholera, i tyle samo warte:
zakochanie, zauroczenie, maślane oczka, czy inne formy adoracji...
jeden bajer....przeciętny facet potrafi dawać takie oznaki kilku paniom tego samego dnia...

20 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-10-13 11:40:47)

Przeciętna kobieta również tongue
I nie, nie jest to tyle samo warte.

Znam facetów, którzy wkładają dużo wysiłku i zaangażowania w swój związek i są naprawdę przeciętnymi facetami.

Strasznie zgorzkniale to zabrzmiało, co napisałaś i ciśnie mi się pod palce - zmień srodowisko, w którym nawiązujesz znajomości, albo traktuj je bardziej wybiórczo ... albo cokolwiek innego, bo od twojego postu aż bije po oczach od pesymizmu ;P

21

Ja niczego konkretnego nie odbieram jako objawu zakochania, bo z każdym mężczyzną jest inaczej.

Jeden zawsze będzie pomocny, będzie się interesował, starał się spędzać czas i "być zawsze" - a drugi będzie robił to samo, bo jest przyjacielem.
Jeden będzie dążył do kontaktu fizycznego, przytuli, obejmie, złapie za rękę - a drugi będzie miał taki sposób bycia i też poza przyjaźnią tam więcej nie będzie (tak, znam takiego "przytulaśnego" właśnie tongue).
Jeden będzie dążył do kontaktu fizycznego-erotycznego - a drugi będzie w ten sposób się starał tylko o zaciągnięcie panny do łóżka. 

I tak dalej, i tak dalej... Zresztą jeszcze jedna opcja - ktoś będzie tak nieśmiały, zakompleksiony i zamknięty w sobie, że chociażby miłość szalała w nim niczym huragan Katrina, to i tak nic nie zrobi, bo się będzie obawiał reakcji. Nawet NIE SPRÓBUJE nic więcej. Takiego też znam. I nie ma żadnej szansy, żeby się dowiedzieć, co akurat ma na myśli. Więc nie wierzę też w te wszystkie "to się czuje", "to się widzi" - są przypadki, że nie widać nic, kwestia lat treningu w zamykaniu się w skorupie.

22

Iceni napisał/a:

Przeciętna kobieta również tongue
I nie, nie jest to tyle samo warte.

Znam facetów, którzy wkładają dużo wysiłku i zaangażowania w swój związek i są naprawdę przeciętnymi facetami.

Strasznie zgorzkniale to zabrzmiało, co napisałaś i ciśnie mi się pod palce - zmień srodowisko, w którym nawiązujesz znajomości, albo traktuj je bardziej wybiórczo ... albo cokolwiek innego, bo od twojego postu aż bije po oczach od pesymizmu ;P

bo to fakt.
spotykałam się z mnóstwem facetów z portalu, rozmaitych facetów, wszyscy przejawiali wszystkie wymienione objawy- i w każdym przypadku to był bajer.

p.s. faceci, których znam z reala robia to samo, często żonaci- taka zabawa...

Witam, mój facet gdy był we mnie zakochany to dzwonił w pracy choćby po to żeby powiedzieć kocham cię, pisał smsy w których zawsze było słowo kochanie , spotykaliśmy się, dużo rozmawialiśmy,doradzał i pomagał mi w różnych rzeczach. Teraz też czasem pomaga ale już nie dzwoni i nie pisze, więc chyba się odkochał, tylko że ja nadal go bardzo kocham i tęsknię za wszystkim co było

24

Zakochany facet bedzie przede wszystkim starał się o to, byś ty w jego towarzystwie czuła się jak najlepiej, a on bedzie chciał wypaśćw twoich oczach, jako mężczyzna, który szanuje kobiety. Tylko osioł pozwoliłby sobie na chamskie odzywki w twoją stronę albo mówić źle o innych kobietach.
Nie ma czegos takiego, że facet jest skryty i w związku z tym on ma problem o okazywaniem uczuc- jesli facet jest zakochany, a kobieta wysyła mu jasne sygnały, to nawet najbardziej skryty człowiek bedzie okazywał uczucia,bo to żaden wstyd. Facet zdystansowany jest facetem zdystansowanym, a nie zakochanym, ale skrytym- nie odczytuj rzeczywistości wedle soich poboznych zyczeń. Nawet największa niezguła, gdy zakocha się i chce być z daną kobietą, to jakos potrafi sobie poradzić- kobieta wcale nie musi prowadzić faceta za rękę. Oni doskonale radzą sobie, jesli naprawdę zalezy im na danej kobiecie.
Maślane oczka, słodkie słówka- tylko idiotka może brać takie rzeczy za objaw zakochania.
Liczą się czyny faceta i to, jak on tę kobietę traktuje, a nie to, co on do niej gada, bo cche np. spuścić sobie z krzyża, albo tak po prostu powygłupiac się i troszkę pojajcarzyć.

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co uznajecie za objaw zakochania u faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024