Dzieci to tylko utrapienie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dzieci to tylko utrapienie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dzieci to tylko utrapienie ?

Wątek znany...dziecko nie akceptuje faceta matki.....Wiem że może mieć traumę..wiem że ma 20 lat i swoje życie.....wiem że trzeba rozmawiać.....wiem ze trzeba być konsewentnym........psychologa i coaacha można sobie w buty wsadzić..guzik to daje w trudnych sytuacjach....więc może ktoś z was powie coś czego jeszcze nie wiem ? Mam 45 lat.....pierwszy rozwód jak miałam 30 stkę, mąż hazardzista.Potem wyszłam za mąż po raz drugi...zamieszkaliśmy razem,kupiliśmy dom....dostałam pasierba na wychowanie i miałam swojego syna.........po 7 latach rozwaliło się...mąż się ze mną rozwiódł...........potem miał terapię i wyszło że to było po jego stronie i to on rozwalił coś co miało sens dla wszystkich innych oprócz niego wtedy. Zeszliśmy się, jesteśmy inną parą,jest nam dobrze,życie faktycznie wygląda inaczej. Problem w tym ze mieszkamy u mnie.........mój syn ma 20 lat............olewa go tak że ja już tego nie wytrzymuję.Jest kulturalny ale sami wiecie że bez słów można kogoś ``posiekać``. Dwie rzeczy............czuję się jakbym popełniałą gwałt na własnym synie ``matka sprowadziłą sobie gacha``......i nie chce też rozstawac się z facetem.....Ale nie dam rady już tak mieszkać bo to nie dom tylko męczarnia dla mnie.Szykuję się na rozmowę z facetem oraz synem,osobno...potem może razem.Nie chce aby ktoś cierpiał....Prostym rozwiązaniem byłoby zamieszkać osobno ale to jest raczej niedozrealizowania.Nie mogę powiedzieć synowi..aby się wyprowadzil...........i czuję też że jeśli to zrobie cod o faceta to na tym koniec bo wyjdzie na to ze syn wygrał.
Macie jakiś pomysł?Może ktoś był z was w takiej sytuacji ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzieci to tylko utrapienie ?

A moze , od czasu do czasu, szepnij 20 letniemu synowi dobitnie do ucha ze, jak sie w jego postepowaniu nic nie zmieni, i nadal kulturalnie z premydytacja bedzie wasz zwiazek dolowal
to ty sobie po prostu poczekasz.., az syn  znajdzie ukochana, jedna jedyna dame serca ... i wtedy  odplacisz mu pieknym za nadobne.
Powinno podzialac.:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dzieci to tylko utrapienie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024