Muzyka nasieniem miłości? Problem z kochliwością - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Muzyka nasieniem miłości? Problem z kochliwością

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Muzyka nasieniem miłości? Problem z kochliwością

Siema ściema egzema heheh
Dawno mnie tu nie było,martwiłem się już czy wy się nie martwicie o mnie ale jestem jestem i pozdrawiam gestem xDDD Heheh. Ostatnio rozmyślałem nad pewną kwestią i chcę was zapytać, czy wy macie podobnie czy tylko ja tak mam. Mam problem z kochliwością. KIedy słucham jakiejś nuty w aucie czy tramwaju, najczęściej takiej głębokiej albo rytmicznej i widzę fajną kobietę przed sobą,to często w takowej się zauraczam. W sensie inaczej jak widzę ją bez muzyki, potrafię obiektywnie ocenić, a jak leci jakaś megafajna nuta to każda wydaje się piękna (no może poza jakimiś odskokami od normy) i z każdą mam ochotę wyskoczyć w disco. Raz nawet zagadałem do takowej. Wyłączyłem muzyczkę, ale w trakcie rozmowy zauważyłem, że nie jest taka ładna, jak mi się wydawało. Powiedzcie, macie coś takiego, że muzyka wpływa jakby na chemię z osobą, którą widzicie albo z którą rozmawiacie? Na imprach też mam skłonności do zauroczeń, co innego w miejscach gdzie jest smutno, nudno, szaroburo i ponuro hehe. Czy to tyczy się wrażliwych ludzi? Wbrew pozorom mimo że jestem facetem to chyba taką osobą jestem,co jest ogromną wadą. Przyznajcie - wrażliwość u faceta jest potrzebna jak prostytutce majtki. Bardziej przeszkadza niż pomaga.
Doświadczyliście czegoś takiego, potraficie wyjaśnić taki wpływ muzyki na kochliwość? Opiszcie swoje przemyślenia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Muzyka nasieniem miłości? Problem z kochliwością

Odpowiednie brzmienia są w stanie zmanipulować ludzki mózg, to tego stopnia, że faktycznie ktoś wyda nam się atrakcyjniejszy, aczkolwiek jest to raczej sporadyczne w aż takim nakładzie... wink

3

Odp: Muzyka nasieniem miłości? Problem z kochliwością

No coś w tym jest ja tak mam za każdym razem zwłaszcza gdy słucham muzyki elektronicznej albo jak leci jakaś romantyczna i dziewczyna jakaś na przeciwko nawet średnio atrakcyjna to oczyma wyobraźni robię sobie z niej jakby anioła *v* ale jak wyłączam nutę to patrzę i oceniam na trzeźwo heheh i już nie jest tak pięknie i obyczajowo tudzież kolorowo xDDD

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Muzyka nasieniem miłości? Problem z kochliwością

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024