ratunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: ratunku

Zbyt dużo analizuje zachowania wydarzenia.

Jestem mężatką od roku było dobrze. Ale od początku roku coś się zmienilo. 

Mąż w lutym się ze mna kochał i poxniej dopiero tydzień temu. Jego tłumaczenie to że jest zmęczony. 

Jego dzień to praca siłownia dom a w domu laptop telefon tv. I spac. Żadnego zblizenia uczuć czy coś. Gdy próbuję coś zainicjowac to raptem złości się ze myślę o jednym.   

Ostatnio mieliśmy imprezkę małą rodzinną napil się i w pół śnie gdy piescilam mu penisa powiedzial Ola przestań

Odrazu przestałam. To nie moje imię. rozplakalam się i poszłam do salonu z poduszką i kołdra.

Spytalam go w dzień kto to to uznał że mu się coś śniło był pijany i że wydziwiam.

Słuchajcie czy ja za dużo analizuję każde jego zachowanie i wgl?

Już myślałam o detektywie o teście miłości o sprawdzeniu go. Mana jego uważa i szwagier ze on moze kogoś ma niekoniecznie kobietę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ratunku

on kogoś ma - niekoniecznie kobietę: to co, z facetem sypia o imieniu Ola? smile

pogadaj z nim.

3

Jego mama i szwagier twierdzą że moga miec faceta bo unika seksu jakiegoś przytulenia czy zblizen.
Lubi modę piosenki dody zakupy. Szaleńczo dba o urodę.

Zastanawiam się czy ten tydzień temu seks nie był po to by mi zamydlic oczy mnie zmylić ze jest niby ok.
Albo sie wkrecam.
Wtedy jak powiedzial Ola był mocno napity

4

Tyle miesięcy kompletnie bez czułości? Albo jest aseksualny, albo ma poważne problemy, o których nie chce Ci mówić, albo faktycznie kogoś ma, o kimś fantazjuje. Nie wygląda to dobrze, nie ma co ukrywać. Porozmawiajcie szczerze, nie daj się zbyć.

5 Ostatnio edytowany przez blondibraz (2014-10-06 14:19:08)

Rozmawialam. Mówi że kocha ma tylko mnie tylko ja się liczę. I on czasem poprostu nie chce bo się nie umyje lubzmeczony. on chce rzezbe zrobić  chodzi na silke właśnie od poczatku roku chodzi.
Mowil że na seksie mu nie zależy
Chcę się wyszalec nie chce zdziadziac

6

Jak myślicie czy on kochał się poprostu czy by zabić moją czujność.
Przy seksie był troche pijany

7

Jego mama i szwagier-  coś mi tu" czuć" jakąś rodzinną tajemnice ...
Czy trochę nie za późno ?
Kobieto ,detektyw to dobry pomysł ...
Kocha się z Tobą po pijaku,mówi źe na seksie mu nie zaleźy.

Zapisz się na siłownie .Oczywiście tam gdzie i on chodzi!!!

8

detektyw to koszty.
Nie stać mnie.
W rodzinie to ich mama mało uczuć okazywala. Jedno dziecko miało pół roku zmarło na serce wtedy medycyna nie potrafiła pomoc. Siostra jest starsza i ma innego ojca. Jego ojciec nie żyje był alkoholikiem.

Było dobrze wcześniej i kochalismy się nie tylko po alkoholu

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024