ratunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ratunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: ratunku

zrobilam test wyszedl pozytywnie bylam na usg i ciazy nie widac a wedlug okresu byl by to 4 lub 5 tydzien pomocy

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez **Rybusia** (2014-06-16 14:41:00)

Odp: ratunku

Martula spokojnie.
Po pierwsze nie widać nic?
Ja ci powiem ze w 6 tugodniu byłam na usg u jednego lekarza i bylo widać tylko pecherz bez zarodka juz mnie chcial wysłać do szpitala. A poszłam do drugiego za dwa dni i byla ciąża ale za młoda bo mam długie cykle

3

Nic sie nie martw porozmawiaj ze sprawca. Domyslam sie ze to pozamalzenska ciaza ? wiec rozmawiaj z bliskimi
Dziecko to piekna sprawa - napewno bedziesz szczesliwa

4

Master77 napisał/a:

Nic sie nie martw porozmawiaj ze sprawca. Domyslam sie ze to pozamalzenska ciaza ? wiec rozmawiaj z bliskimi
Dziecko to piekna sprawa - napewno bedziesz szczesliwa

A co ma piernik do wiatraka???? Sprawca jej powie czy jest w ciąży czy nie???

martusia wszystko zależy od sprzętu jaki posiada lekarz. Ja jak poszłam w 5 tyg. to podczas badania (zanim zrobił usg) powiedział, że jeszcze może nie być nic widać, ale że sprawdzimy.

5

dziekuje wszystkim za pocieszenie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo ja mam juz 35lat

6

Martusia będzie dobrze smile ja jak byłam w 6 tyg to lekarka powiedziała że może nic nie być widać (był tylko pęcherzyk).
A poza tym moja mamusia mnie urodziła mając 39 lat wink (w prawdzie nie jestem pierwszym dzieckiem, ale w zeszłym roku moja wówczas 35 letnia koleżanka urodziła zdrową śliczną córe - jej pierwsze dziecko) wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ratunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024