zrobilam test wyszedl pozytywnie bylam na usg i ciazy nie widac a wedlug okresu byl by to 4 lub 5 tydzien pomocy
2 2014-06-16 14:38:57 Ostatnio edytowany przez **Rybusia** (2014-06-16 14:41:00)
Martula spokojnie.
Po pierwsze nie widać nic?
Ja ci powiem ze w 6 tugodniu byłam na usg u jednego lekarza i bylo widać tylko pecherz bez zarodka juz mnie chcial wysłać do szpitala. A poszłam do drugiego za dwa dni i byla ciąża ale za młoda bo mam długie cykle
Nic sie nie martw porozmawiaj ze sprawca. Domyslam sie ze to pozamalzenska ciaza ? wiec rozmawiaj z bliskimi
Dziecko to piekna sprawa - napewno bedziesz szczesliwa
Nic sie nie martw porozmawiaj ze sprawca. Domyslam sie ze to pozamalzenska ciaza ? wiec rozmawiaj z bliskimi
Dziecko to piekna sprawa - napewno bedziesz szczesliwa
A co ma piernik do wiatraka???? Sprawca jej powie czy jest w ciąży czy nie???
martusia wszystko zależy od sprzętu jaki posiada lekarz. Ja jak poszłam w 5 tyg. to podczas badania (zanim zrobił usg) powiedział, że jeszcze może nie być nic widać, ale że sprawdzimy.
dziekuje wszystkim za pocieszenie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo ja mam juz 35lat
Martusia będzie dobrze
ja jak byłam w 6 tyg to lekarka powiedziała że może nic nie być widać (był tylko pęcherzyk).
A poza tym moja mamusia mnie urodziła mając 39 lat
(w prawdzie nie jestem pierwszym dzieckiem, ale w zeszłym roku moja wówczas 35 letnia koleżanka urodziła zdrową śliczną córe - jej pierwsze dziecko) ![]()