seks przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » seks przez internet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: seks przez internet

spotykam się z dziewczyną, początki, wszystko super fajnie.
niestety przeglądnąłem jej maila - a tam ona oferowała seks za pieniądze nieznajomym mężczyznom odpowiadając na ich anonse w internecie. tylko że wtedy jeszcze nie byliśmy razem.
proszę o wasze opinie co zrobilibyście na moim miejscu - czy powinienem czuć do takiej dziewczyny obrzydzenie, czy można jakoś takie coś przełknąć i zapomnieć?
co myślą o tm inne kobiety?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: seks przez internet

Daj sobie z nią spokój chłopie.

3

a jeżeli ona twierdzi, że tylko tak pisała? że do niczego nie doszło?

4

Jasne, pewnie tak było. Tylko sobie pisala. Jak Ci na niej zależy to się musisz przypatrzeć jak się zachowuje. I tyle w temacie.

5

kbi666 napisał/a:

a jeżeli ona twierdzi, że tylko tak pisała? że do niczego nie doszło?

Pytanie, w jakim sensie "do niczego nie doszło".
Dlatego, że bawiła się anonimowo mężczyznami, którzy byli zainteresowani, czy też miała zamiar, ale chętnych brak, bądź się, koniec końców, wycofała?
Myślę, że tak, czy siak, nie zaufasz jej zapewne, bo nie dowiedziałeś się o anonsach od niej, więc czarno widzę...

6

nie doszło do seksu, a zainteresowanie mężczyzn było, z maili wnioskuję, że wysyłała nawet im swoje zdjęcia...

7

czy proponowanie komuś seksu za pieniądze jak się nie jest w związku jest czymś złym? nie mam pojęcia czy mam prawo oceniać ją po jej przeszłości...

8

kbi666 napisał/a:

czy proponowanie komuś seksu za pieniądze jak się nie jest w związku jest czymś złym? nie mam pojęcia czy mam prawo oceniać ją po jej przeszłości...

Oceniać? Zdecydowanie, nie!
Pytanie, czy jesteś w stanie tę przeszłość zaakceptować, przy założeniu, że to przeszłość zamknięta.

9

co myślą o tym inne kobiety: dziwka. ale w sumie jak chce to robić, niech robi. w dzisiejszych czasach czasem zaciera się granica między związkiem a sponsoringiem.

jeśli chcesz poważnego związku opartego na normalności - nie licz na tę dziewczynę.

Jopek napisał/a:

Daj sobie z nią spokój chłopie.

I tyle na ten temat. Opamiętaj się bo później może być kiepsko

11

tzn myslicie, że ludzie się nigdy nie zmieniają i że jesli miala już takie epizody, jak szukanie seksu w necie, to kiedys wczesniej czy pozniej znow to wyjdzie?

12

Jakbym była facetem to był sie z nią nie związała. Chyba że  byłaby fajną dupą i myślałabym ch**** i chodziłoby mi tylko o sex. tongue Jeśli myslisz poważnie o związku to szukaj kochaś innego. Pisała z tymi facetami, proponowała im seks za pieniądze. piszesz, że nawet zdjęcia im swoje wysyłała, zdjęcia były nagie? Dziewczyna nie ma szacunku dla siebie. Jaką masz pewność, że nie spała z nimi? Żadną. Przecież Ci sie nie przyzna to oczywiste. Jeśli jednak zdecydujesz sie z nią być to uważaj, bo mogło jej sie spodobać szybkie zarabianie pieniędzy. smile

13

kbi666 napisał/a:

spotykam się z dziewczyną, początki, wszystko super fajnie.
niestety przeglądnąłem jej maila - a tam ona oferowała seks za pieniądze nieznajomym mężczyznom odpowiadając na ich anonse w internecie. tylko że wtedy jeszcze nie byliśmy razem.
proszę o wasze opinie co zrobilibyście na moim miejscu - czy powinienem czuć do takiej dziewczyny obrzydzenie, czy można jakoś takie coś przełknąć i zapomnieć?
co myślą o tm inne kobiety?

To czy będziesz chciał czuć obrzydzenie czy nie to twoja sprawa. Forum tobie nie pomoże.
Inne kobiety napiszą tobie że to obrzydlistwo, faceci ci napiszą że napewno ciebie zdradzi a najważniejsze jest to co ty czujesz.
A ja? Ja bym sprowokował rozmowę, na zasadzie, dowiedziałem się od kogoś że robiłaś to i to. Opowiesz mi o tym?
I nie uzależniałbym swojej decyzji od opinii na forum. Jeżeli nawet byłaby prostytutką, to robiła co robiła, nie wiedząc o twoim istnieniu.
Znane są przypadki, że takie kobiety zakochiwały się na maxa i kończyły z procederem.
Tylko twoje serce i twoja opinia musi tutaj przeważyć.
A ja? Nie znaliśmy się wcześniej i wszelkie ale się na tym kończy. Nie rozstałbym się z taką kobietą tylko dlatego że coś robiła za młodu.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » seks przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024