Śmierć taty w obcym kraju jak sobie poradzić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Śmierć taty w obcym kraju jak sobie poradzić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Śmierć taty w obcym kraju jak sobie poradzić.

Z dnia na dzień umarł [*] o 03:00 28/29 w Niemczech "Śmierć spokojna" prawdopodobnie zawał.

Pojechał tam mój tatuś do pracy w delegacje miał 60lat i rozmawiał z nami jeszcze za dnia, a tak się potoczyło, to wszystko.
Najgorsze jest, to że z rodziną czekamy na niego aż wróci "żywy" zadowolony miał byś teraz w czwartek 02.10 z nami i wyprawić mojej siostrze 11-ste urodziny.

Był takim OPTYMISTĄ, że śmierć ruszyła nie tylko nas, a całe osiedle każdemu pomógł pożartował w najgorszej sytuacji było zawsze dobrze jak On, to mówił "Nie jest dobrze, ale źle też nie jest", a ja na to "Tato jest dobrze", a tata "No i dobrze". Był przepracowany ja czułam, żeby on tam nie jechał. Kiedyś powiedział: "Ja to czuje, że kiedyś w delegacji umrę". Bardzo chciał ŻYĆ nie pokazywał żeby był chory nie mówił nic, że ma problemy z sercem oddał za nas życie, żeby nam było dobrze. Nie potrafię sobie poradzić z tą sytacją ON MIAŁ BYĆ TU JUŻ W TEN CZWARTEK Z NAMI, a teraz musimy czekać na deportacje ciała... Zostałam z mamą i dwoma siostrami jedna ma 16lat druga 11l. Mama chora jest na silną nerwicę lękową boję się, że i ona się załamie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Śmierć taty w obcym kraju jak sobie poradzić.

Darietta, wspolczuje...

3

Szczerze współczuję.
Moje dzieci (o sobie już nie wspominam) w podobnych okolicznościach, straciły mamę, a ja żonę. Również pracowała w Niemczech i tam zmarła 17 sierpnia 1994 r., tuż przed powrotem do kraju, mając zaledwie 30 lat. Syn miał wówczas 14, a córka zaledwie 6 lat.
Dlatego wiem, co przeżywasz Ty i Twoi najbliżsi.
Nie znajduję słów pocieszenia, bo ich po prostu nie ma...
Musicie przejść to wszystko, co i my przechodziliśmy. Najlepiej razem.
Pozdrawiam serdecznie.

4

Darietta napisał/a:

Z dnia na dzień umarł [*] o 03:00 28/29 w Niemczech "Śmierć spokojna" prawdopodobnie zawał.
(...)
Zostałam z mamą i dwoma siostrami jedna ma 16lat druga 11l. Mama chora jest na silną nerwicę lękową boję się, że i ona się załamie.

Bądźcie dla siebie wsparciem - trzymajcie się. Wyrazy współczucia

5

Współczuję bardzo. Życzę Wam dużo siły.

6

to wszystko jest niedopisania co się dzieje łzy na razie się wstrzymały i powoli dociera to do kazdego załatwianie, deportacji ciała nadal czekamy na ciało tatusia, garnitur, cmentarz, kościół wszystko robimy z niedowierzaniem : <

BARDZO BOJE SIĘ POGRZEBU I OSTATNIEGO PRZEGNIATANIA DOPIERO TO DO NAS DOTRZE bo moja młodsza siostra wciąż na niego czeka i wierzy ze spędzi z nim urdziny sad(

7 Ostatnio edytowany przez Hania74 (2014-10-02 13:35:49)

Nie potrafię dobrać odpowiednich słów,żeby napisać jak mi przykro.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Śmierć taty w obcym kraju jak sobie poradzić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024