Jego była i facebook - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jego była i facebook

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Jego była i facebook

Jestem z chłopakiem ponad rok.
Ostatnio dowiedziałam się, że przynajmniej raz w miesiącu wchodzi na profil swojej byłej (nie są razem 3 lata).
Oczywiście powiedział, że to z ciekawości i więcej tego nie zrobi, że nie pomyślał. Ale mnie to boli. Czy przesadzam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jego była i facebook

Przesadzasz wink

3 Ostatnio edytowany przez Megisworld (2014-09-28 22:10:46)

No i co ? Niech sobie patrzy, Ty jesteś jedyna i niepowtarzalna, więc dlaczego przejmujesz sie jakąś inną dziewczyną ? Te 'problemy' z tym że tam sobie na nią zerka od czasu do czasu wynikją chyba z Twojej niskiej samooceny... Więc pracuj nad sobą bo będzie tylko gorzej jak nie zaczniesz.

4

Nie to nie jest w porządku. Jemu może brakować jakichś cech, które ona miała a ty nie masz. Popracuj nad umocnieniem więzi z nim. Zobacz czego mu brakuje, co lubi najbardziej. Idźcie razem w jakieś przyjemne miejsce i gdy będziecie w odpowiednim nastroju możesz go o to wprost zapytać.

5

Hmm to już zgłupiałam. Sama nie wiem czy jest to coś o co należy robić szum. Starałam się być wyrozumiała i wysłuchać go, ale mam też milion myśli czemu to robi. Zapytałam też co on by czuł, gdybym to ja szpiegowała swojego byłego. Nie pojmuje takiej ciekawości. Wydawało mi się właśnie, że kocha mnie bardzo, ja jego, układa nam się dobrze. Zawsze wymienia, że mam tyle dobrych cech. Gdy gadamy o jego byłej to mówi, że pamięta tylko to, co złe, bo ostatnie miesiące były złe między nimi. Więc nie pomyślałabym nawet, że może mu czegoś brakować. Nie wiem co o tym myśleć.

6

seaside napisał/a:

Hmm to już zgłupiałam. Sama nie wiem czy jest to coś o co należy robić szum. Starałam się być wyrozumiała i wysłuchać go, ale mam też milion myśli czemu to robi. Zapytałam też co on by czuł, gdybym to ja szpiegowała swojego byłego. Nie pojmuje takiej ciekawości. Wydawało mi się właśnie, że kocha mnie bardzo, ja jego, układa nam się dobrze. Zawsze wymienia, że mam tyle dobrych cech. Gdy gadamy o jego byłej to mówi, że pamięta tylko to, co złe, bo ostatnie miesiące były złe między nimi. Więc nie pomyślałabym nawet, że może mu czegoś brakować. Nie wiem co o tym myśleć.

A co Ci ma powiedzieć, że była zajebista, ale mu się znudziła i zostawił ją dla Ciebie? ( o ile zostawił ją dla Ciebie).
A jesteś pewna, że tylko zerka? Może też pisze z nią? Czasem po jakimś czasie takie znajomości się odnawia.

7

Teo napisał/a:
seaside napisał/a:

A co Ci ma powiedzieć, że była zajebista, ale mu się znudziła i zostawił ją dla Ciebie? ( o ile zostawił ją dla Ciebie).
A jesteś pewna, że tylko zerka? Może też pisze z nią? Czasem po jakimś czasie takie znajomości się odnawia.

Nie zostawił jej dla mnie. Nie dogadywali się. Ja go poznałam rok później.
Myślę, że nie pisze. Ona ma nowego faceta. To go bardzo intryguje i interesuje, tylko nie wiem czemu. Może po prostu jest ciekawy. A może zazdrosny?

8

seaside napisał/a:
Teo napisał/a:
seaside napisał/a:

Nie zostawił jej dla mnie. Nie dogadywali się. Ja go poznałam rok później.
Myślę, że nie pisze. Ona ma nowego faceta. To go bardzo intryguje i interesuje, tylko nie wiem czemu. Może po prostu jest ciekawy. A może zazdrosny?

Może nie wiesz dokładnie, dlaczego się rozstali? Nikt Ci nie potwierdzi, że to, co on Ci powiedział to prawda.

Mi sie wydaje ze to normalne ze patrzy sobie co u niej. Jestem pewna ze moj facet tez patrzy częściej niz raz w miesiącu na profil swojej wielkiej milosci, ktora go zdradziła. Nic na to nie poradze. Ja zreszta tez obserwuje dość często swoich exow. W sumie nie wiem czemu. Moze to ciekawość? Chyba tak. Ale obserwuje tez ex mojego obecnego. Juz jestem taka wścibska baba smile ale chyba nie ma w tym nic złego, bo nie kryje sie nic za tym, ze obserwuje exa z którym rozstałam sie dwa lata temu, rok temu i pol roku temu smile po prostu jakos mam do niektórych sentyment i patrze od tak. Ale żadna milosc nie kryje sie za tym tongue

10

skąd wiesz, że ona ma faceta?

11

marina8848 napisał/a:

skąd wiesz, że ona ma faceta?

kolega mojego chłopaka mieszka na tym samym osiedlu co ona, no i oczywiscie z facebooka

12

Nie przejmuj się, to pewnei czysta ciekawość smile Ja też wchodzę na facebook'a mojego byłego i nic to dla mnie nie znaczy. smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jego była i facebook

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024