Witam serdecznie! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam serdecznie!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Witam serdecznie!

Cześć ,jestem Dagmara za dwa dni będę obchodzić 35 urodziny.Pochodzę z Sosnowca.Od ośmiu lat mieszkam w Irlandii .Mam nadzieję że znajdę tutaj szczere ,pomocne osoby .Bo tak to już jest że niestety trafiam na fałszywe osoby co jeszcze bardziej mnie dołuje gdyż mam ogromną nerwicę.Fajnie jest  się komuś wygadać ,to bardzo pomaga.Pozdrawiam wszystkich !(Długo zastanawiałam się co napisać ale im więcej czasu się myśli tym gorzej wychodzi).

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam serdecznie!

Tu zawsze znajdzie się ktoś serdeczny i pomocny smile dobrze trafiłaś wink

3

Cześć:-) Ja też jestem nowa... i mam na imię Agata. Jestem z sąsiednich Gliwic;-)

4 Ostatnio edytowany przez katarzyna75 (2014-10-02 13:04:06)

Czesc Dziewczyny jak dobrze ze mozna z kim pogadac. Pozdrawiam was wszyskie.

5

dAGMARA WSZYSTKIEGO NAJ 100 LAT smile

6

1FROG DOBRZE WIEDZIEC ZE MOZNA NA KOGOS LICZYC Z KIM POGADAC TO CZASAMI WIELE DAJE

7 Ostatnio edytowany przez Dusie666 (2014-10-02 17:38:55)

O tak , czasem rozmowa daje bardzo dużo .A o pewnych sprawach rozmowę z moim facetem sobie daruję gdyż jednym z moich zmartwień są jego rodzice.Mieszkają w Polsce ale teściowa chce się wtrącać,zerwałam z nią kontakt bo miałam już dość jej wredności i fałszywości ,spotkało mnie wiele przykrości z jej strony .Więc teraz widzę że chce buntować mojego męża ,robi jakieś szantaże emocjonalne żeby miał poczucie winy.Macie jakiś pomysł ,bo każda rozmowa na jej temat kończy się ostrą wymianą zdań.Mamy udany związek a ta kobieta chce zniszczyć naszą rodzinę.Czasami myślę żeby do niej zadzwonić i powiedzieć jej to co mi leży ale wiem że zaraz będzie wydzwaniać do mojego męża i udawać że umiera bo ją zdenerwowałam.To bardzo toksyczna osoba.

8

katarzyna75 napisał/a:

dAGMARA WSZYSTKIEGO NAJ 100 LAT smile

Bardzo dziękuję!

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam serdecznie!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024