Sposoby na dobry seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sposoby na dobry seks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Sposoby na dobry seks

Witam smile
Pisze bo chciała bym się dowiedzieć o przepisach na dobry seks , ja wiem każdy jest inny i ma inne potrzeby, gusta smile raczej chodzi mi o rady bez cenzury smile jak mogę facetowi sprawić przyjemność gdzie masować w jaki sposób itd . oraz smile i co facet może dla mnie zrobić że by doprowadzić mnie do orgazmu ,bo trudno jest mi osiągnąć szczytowanie, ze względy na krótkość zbliżenia ... no i jak już o tym wspomniałam czy jest coś co by przedłużyło jego erekcje big_smile nie wliczając tabletek itp.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sposoby na dobry seks

Gratuluję chęci rozmowy z partnerem i chęci do działania. Wiele kobiet uważa to za zbędne i że powinien wystarczyć facetowi pakiet podstawowy. Zresztą, one same takę uważają że pakiet podstawowy jest wystarczający. Jak dla mnie? Szukaj wspólnej zabawy dłońmi, wspólne masaże.
Co do przedłużenia erekcji, to są różne metody, ćwiczenie mięśni, nakładki itp itd.

3

Odp: Sposoby na dobry seks

Jeśli chodzi o przedłużenie erekcji , polecam (jeśli używacie gumek ) Durex Performa , na prawde działają! smile

A to jak masz zaspokoić swojego faceta.. hmm ucz się jego ciała, obserwuj jego reakcje, każdy lubi co innego wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sposoby na dobry seks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024