bardzo chciałąbym zacząć karierę jako modelka, mam już jakieś zdjęcia w swoim co prawda skromnym portfolio, ale są to dobre , profesjonalne zdjęcia. Mieszkam w Warszawie a tu są ogromne możliwości, jak myślicie jaki powinien być mój kolejny krok? rozsyłać portfolio czy poszerzyć jeszcze bardziej swoje portfolio?
próbuj, zawsze może ci się udać, modelki są wychaczane na ulicy, często są to dziewczyny któe nie mają kompletnie żadnego doświadczenia w branży a okazują się perełkami...
a w Warszawie spróbuj iść do agencji Fuku, cieszy się bardzo dobrą opinią
O "karierze" to będziesz mogła pomarzyć jak już tą modelką zostaniesz ![]()
Cóż Warszawa to morze możliwości, ale i gigantyczna konkurencja.
Obserwuj fora, chodź na castingi załóż własną stronę na fb. Komentuj z niej profile i bądź cierpliwa ![]()
Zawód modelki nie jest tak łatwy jak pewnie tobie się wydaje jestem modelką już 6 lat i ciężko jest w tej branży z roku na rok..."Bo chcę być modelka mam profesjonalne zdjęcia" każda tak mówi,a nie każda może nią zostać.
Dobrze dojdziesz do tego tytulu modelki i pozniej co? jak znajdzie sie lepsza osoba na twoje miejsce to wiadomo odrazu pyk i cie nie ma. Wiec lepiej sie udzielaj w rozne catingi do gazet,ulotek itp
bo praca taka na stale to lepiej nie...