Chyba sie zakochalem w mlodszej dziewczynie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chyba sie zakochalem w mlodszej dziewczynie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Chyba sie zakochalem w mlodszej dziewczynie.

Witam tak jak w temacie jestem mężczyzna mam na imie Kamil i mam 25 lat.  Wiec przejdę do rzeczy wiec tak Angelike poznalem na chrzcinach mojego bratanka bylo to tydzień temu ona ma 18 lat. Wiec ogolnie malo rozmawialismy bo jej rodzice stwierdzili ze jestem za stary dla niej ogolnie bardzo mi się podoba ale nie wiem jak jest z drugiej strony.Teraz to po tym czasie nie moge o niej przestac myslec co bym nie zrobil to caly czas mam ja przed oczami nigdy nie mialem z taka reakcja doczynienia pomimo mojego wieku.  W pracy jestem rozkojarzony szefostwo caly czas zwraca mi uwage bym sie wzia za robote a nie myalal o niebieskich migdalach. Na poczatku myslalem ze mi przejdzie ale minelo juz ponad tydzien i nic a ja caly czas ja widze ja w swojej glowie poprostu nie moge o niej zapomnieć nawet przestac o niej myśleć. Nawet znalazlem ja na fb i napisalem jej wiadomosc i odppowiedziala. Moje pytanie polega na tym co mam zrobić czy sie z nią umówić czy poprostu nic nie robic bo jestem za stary. A jak nic nie zrobie to moge stracic szanse na zwiazek. Dodam.   jeszcze. ze ona jest sama to udalo mi sie dowiedziec. :-) Proszę czy naprawdę miłość od pierwszego wejrzenia istnieje czy to tylko moja fanaberia i fascynacja mlodsza dziewczyną ogolnie bardzo za nią tęsknie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chyba sie zakochalem w mlodszej dziewczynie.

Tak jestes stary, a najlepiej to sie od razu poloz do grobu wink
A tak na powaznie, dzialaj ale ostroznie wink

3

Odp: Chyba sie zakochalem w mlodszej dziewczynie.
kamkul20237 napisał/a:

Moje pytanie polega na tym co mam zrobić czy sie z nią umówić czy poprostu nic nie robic bo jestem za stary. A jak nic nie zrobie to moge stracic szanse na zwiazek. Dodam.   jeszcze. ze ona jest sama to udalo mi sie dowiedziec. :-) Proszę czy naprawdę miłość od pierwszego wejrzenia istnieje czy to tylko moja fanaberia i fascynacja mlodsza dziewczyną ogolnie bardzo za nią tęsknie.

1.Umówić się,poznać dziewczynę,traktowac jak koleżankę. Dać sobie i jej czas na rozwój relacji, nie działać impulsywnie. Faktem jest że ona ma dopiero 18 lat i "ja w jej wieku myslałam o tym żeby skończyc liceum, pójść na studia,znalezć pracę i dopiero na tym etapie zakładac rodzinę":-) Ale to było moje zdanie i moje wybory. Owszem mialam chłopaka, w wieku 20 lat poznałam smak pierwszej miłości ;-) i myślałam o nim "powaznie" jednak mężem moim nie został. Za mąż wyszłam w wieku 26 lat i to za młodszego ;-))
2. Stary dla niej nie jesteś w kwestii znajomości i uczuć ;-))
3. Czy to juz miłość? Trudno powiedziec, z moich doświadczen- na początku jest fascynacja, ciekawość drugiej osoby, oczarowanie, z czasem przerodzić się to może w głębszą relację zwaną miłością, relacją przyjacielsko-partnerską w zależnosci od tego czy oboje tego chcą. "Bo to cały w tym ambaras zeby dwoje chciało na raz"' ;-))
Widać póki co to tobie zależy na kontakcie z dziewczyną, ale czy jej? Warto w życiu ryzykować... A jeśli dziewczyna nie bedzie zainteresowana bliższą relacją z tobą, to nie bedziesz tego wiedzieć jak nie spróbujesz...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chyba sie zakochalem w mlodszej dziewczynie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024