Czesc dziewczyny i chlopaki ! ![]()
W lato poznalam chlopaka mlodszego od siebie, kumplowalismy sie, spedzalismy ze soba duzo czasu, bylismy ''blizej niz koledzy'' byl seks. Wakacje sie skonczyly, kazdy pojechal w swoja strone, mieszkamy w dwoch roznych krajach, mielismy miec kontakt a on sie nie odzywa.
Glupia nie jestem, wiem ze nie jest zainteresowany nawet zeby sie nadal przyjaznic, mimo ze mowi ze chce miec kontakt. Wiadomo, w prost nie powie, ze nie chce miec kontaktu. Ja sie zblaznilam bo pisalam do niego pierwsza, od odpisywal ale sam nigdy nic nie pisze.
Do sedna: mysle ze zajmie mi z jakis tydzien lub dwa zeby wybic go sobie z glowy, a wiec dlaczego tutaj pisze?!
Potrzebuje abyscie drodzy koledzy i kolezanki napisali powody dla ktorych dziewczyna nie powinna sie ponizac przed facetem wypisujac do niego. Ja to wszystko wiem, ale mimo tego czasami ciagnie mnie zeby sie do niego odezwac. Mysle ze jak Wy napiszecie dosadnie to wtedy dojdzie do mnie zeby wiecej do niego nie pisac!
Dzieki i mam nadzieje, ze ten watek przyda sie innym dziewczynom ktore zachowuja sie ponizajaco jak ja ze az wstyd.
Pozdro!