Kiedy facet nie jest zainteresowany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kiedy facet nie jest zainteresowany

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez saffari (2014-09-19 17:14:46)

Temat: Kiedy facet nie jest zainteresowany

Czesc dziewczyny i chlopaki ! smile

W lato poznalam chlopaka mlodszego od siebie, kumplowalismy sie, spedzalismy ze soba duzo czasu, bylismy ''blizej niz koledzy'' byl seks. Wakacje sie skonczyly, kazdy pojechal w swoja strone, mieszkamy w dwoch roznych krajach, mielismy miec kontakt a on sie nie odzywa.
Glupia nie jestem, wiem ze nie jest zainteresowany nawet zeby sie nadal przyjaznic, mimo ze mowi ze chce miec kontakt. Wiadomo, w prost nie powie, ze nie chce miec kontaktu. Ja sie zblaznilam bo pisalam do niego pierwsza, od odpisywal ale sam nigdy nic nie pisze.
Do sedna: mysle ze zajmie mi z jakis tydzien lub dwa zeby wybic go sobie z glowy, a wiec dlaczego tutaj pisze?!

Potrzebuje abyscie drodzy koledzy i kolezanki napisali powody dla ktorych dziewczyna nie powinna sie ponizac przed facetem wypisujac do niego. Ja to wszystko wiem, ale mimo tego czasami ciagnie mnie zeby sie do niego odezwac. Mysle ze jak Wy napiszecie dosadnie to wtedy dojdzie do mnie zeby wiecej do niego nie pisac!

Dzieki i mam nadzieje, ze ten watek przyda sie innym dziewczynom ktore zachowuja sie ponizajaco jak ja ze az wstyd.

Pozdro!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kiedy facet nie jest zainteresowany

To jakis absurd co ja czytam... pierwszy raz slysze zeby jak dziewczyna napisze do chlopaka to bylo jakies sie ponizanie. Po prostu chlopak jest nie w porzadku z Toba ale nie mozesz wrzucac wrzystkich facetow do tego samego worka...

3

Nie wszyscy faceci sa tacy sami to oczywiste. Ponizam sie bo odzywam sie do niego pierwsza ciagle dlatego chce to zakonczyc bo wkoncu (jak nie juz) odbierze mnie jak desperatke a nie ma nic gorszego jak laska ktora sie nazuca.

4

A jak często do niego piszesz?

5

No właśnie jak często do niego piszesz???Skoro wspominasz coś o narzucaniu się???

6

Kobieta jak raz napisze to juz mysli, ze sie narzuca, bo to nie jej "rola". Stereotypy i te sprawy.
A sytuacja z wątku - nie jest zainteresowany niczym, ona jest - więc wszystko jest poniżaniem się. WSZYSTKO. Ona żyje ułudą, on tym co chce mieć, niczego więcej nie potrzebuje. Każdy znak zainteresowania to + do atrakcyjnosci i ego faceta, a zaniżenie kobiecie - ale sama to przeciez wybrała. Niech cierpi bo moze sie nauczy co ważne, jak nie rozumie po polsku.

7

Co prawda mysle o nim dosc czesto ale nie cierpie smile Z tym pisaniem to pisalam raz na dzien, albo raz zadzwonilam, i snapchat. Wczoraj nic nie odzywalam sie do niego wogole bo w koncu ilez mozna. Dzis ma urodziny, i ostatnio wyslalam mu kartke urodzinowa, ktora dostal kilka dni przed urodzinami wiec wypada mu zyczyc szczesliwych urodzin czy skoro wyslalam kartke to powinno to wystarczyc?

8

Wystarczy do czego?

9

thepass napisał/a:

Wystarczy do czego?

Heheheheh
No jak to? wystarczyć do tego, żeby dalej pokazać, że sie wystawiła i leży na złotej tacy i czeka tylko na słówko zachęty, ba! reakcji jakiejkolwiek.. a żeby przy tym udawać przed soba, że kartka to jeszcze nic takiego przecież.

Sęk w tym, że w twoim wypadku Autorko, kiedy ten facet zna doskonale twoje stanowisko względem siebie nawet głupia kartka jest przez niego właściwie odczytana: "uwaga, desperatka -wycofać się. Nie reagować na kontakt"

10

Za kartke podziekowal, ale racja desperacko sie zachowuje szoooooooooooooook. Koles ma wyje**** musze zaprzestac kontaktu!

11

eee..co Ty, ciśnij dalej big_smile

12

lol nieeeeeeee !! Dzieki za komentki smile

13

A kiedy się wam te wakacje skończyły? Ile już tak do niego pierwsza piszesz?

14 Ostatnio edytowany przez kobitka2 (2014-09-23 09:36:20)

Kurde ludziska umiecie czytac ze zrozumieniem ??? Chyba tylko ELLE88 zdała maturę z polskiego, bo wie o co autorce chodziło.
Nie kwestia w tym czy jakas tam dziewczyna powinna pisac do jakiegoś tam faceta, ale w tym że TA KONKRETNA DZIEWCZYNA, AUTORKA WĄTKU POWINNA SOBIE ODPUŚCIĆ.

Na całe szczęście Autorko jesteś tego świadoma. Znam to uczucie, Wiesz że koles ma Cię głęboko w d. ale z niewiadomych przyczyn  i tak piszesz. Pomyśl...ten koles nie ma jaj.... albo ma małe. Co to za facet któremu nie starcza odwagi na to by powiedzieć lasce szczerze co o niej myśli? Wygodnictwo. Po prostu przestać się odzywać. Wyobraź sobie, że np ten kolo siedzi przy piwie ze znajomymi i opowiada, jak to (przepraszam za słownictwo, ale miałam Cię odwieść od pisania do niego tongue) opowiada kumplom jak to na wakacjach przeleciał taką jedną kilka razy, a ona głupia myśli że coś z tego będzie i cały czas naiwna do niego pisze...

Chcesz być tą laską ? Nie sądzę. Nie staraj się pisac do niego obojętnie, nie dając znac ze Ci zależy.
W OGÓLE DO NIEGO N IE PISZ!!!! Sposób ? Wykasuj numer, usuń ze znajomych itp it.
Ty już nie napiszesz. A jeśli kiedyś jemu się wspomni o Tobie, to pomyśl w jak komfortowej sytuacji będziesz pytając się obcego numeru o to "kim jesteś bo nie mam twojego tel" smile
Ale... nie oszukujmy się, wiesz ze on nie napisze...

łączę się z Tobą w bólu. Mam nadzieje ze moje intencje będa właściwie odebrane.

Pozdrawiam!

15

Dzieki kobitka za trafne spojrzenie smile Milo mi ze napisalas.
Sprawy sie maja tak ze od czwartku sie do niego nie odezwalam to i on w sobote napisal mi sms: ''dzieki za kartke urodzinowa tongue ''
Nie odpisalam bo i po co. Teraz mam duzo wolnego czasu bo nic nie robie, szkola dopiero sie zacznie za 2 tygodnie a na prace czekam dlatego tez tak sie nazucalam bo mialam ochote z nim pogadac tak jak za starych dobrych czasow. W kazdym badz razie zaczynam zyc swoim zyciem i kolezanka ostatnio mi uswiadomila to samo, jak rowniez kolega.
Zalosna ze mnie kobieta zeby tak za facetem sie uganiac. A wlasnie naszlo mnie jeszcze jedno pytanie; mowi sie ze faceci lubia zdobywac to w takim razie jak powiedzmy poznajemy chlopaka to jak sie zachowywac? udawac ze nam nie zalezy czy byc soba?!

16

Najlepiej normalnie wink musisz po prostu zwracac uwage na interakcje, na wzajemnosc relacji. Daj mu sie wykazac ale sama tez nie badz mu dluzna. Tak wszystkiego po rowno wink

17

Być sobą. Jak bedziesz udawała to nagle okaże się że zakochanie przyszło w tym co udawane, a to co prawdziwe zostanie nieciekawe. Często udawanie braku zainteresowania powoduje frustracje. Z jednej strony masz POTRZEBY by byc docenianą, kochaną, by Ci ktos okazywał, a z drugiej grasz w gierki i udajesz ze nie potrzebujesz tego. No to zdobywasz kogos wtedy kto Cie chce tylko w momencie jak masz go gdzieś. Co w tym fajnego? W ten sposob zanizasz swoje oczekiwania i wyrzucasz prawdziwe potrzeby.
No chyba ze udajesz po to by się zmienic, tak dla siebie.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kiedy facet nie jest zainteresowany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024