Bolesne rozstanie z chłopakiem, jak sobie radzić?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bolesne rozstanie z chłopakiem, jak sobie radzić?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez ewela111 (2014-09-19 12:29:26)

Temat: Bolesne rozstanie z chłopakiem, jak sobie radzić?!

Witam! Zwykle nie pisze na takich forach ale postanowiłam to zrobić bo może dzięki temu poczuje się lepiej, może ktoś mi coś doradzi. Więc zacznę od początku rok temu poznałam chłopaka, widać było, że ja odrazu mu się spodobałam później zaczął do mnie pisać i zaczęliśmy się umawiać, do tego widywaliśmy się w pracy (bo razem pracujemy i to tu się poznaliśmy) i później on powiedział że chce ze mną być a ja się zgodziłam. Wiedziałam że coś od jakiegoś czasu do niego czuje. Oczywiście na początku było super, dogadywaliśmy się aż do pewnego razu kiedy się pokłóciliśmy właściwie to o nic istotnego. Ja szybko zrozumiałam że to było głupie i napisałam do niego że chce na spokojnie pogadać, wyjaśnia to między sobą. Ale on nie odpowiadał, nie odpisywał i przypadek sprawił, że go spotkałam i porozmawialiśmy. Powiedział mi wtedy, że nie wie czego chce i potrzebuje czasu.To wszystko miało miejsce jak byliśmy na urlopie potem musiałam wrócić do pracy i myślałam, że w końcu pogadamy i powie mi czego chce. Niestety tego nie zrobił jak już się spotkaliśmy to rozmawiał że mną jak z koleżanka ale nie poruszył tematu naszego rozstania. Ja sama czułam się z tym źle bo uważałam że po tym wszystkim rozmowa nam się należy i napisałam do niego a on odpisał że już wszystko co miał powiedzieć to powiedział. I kolejny raz przypadek sprawił że się spotkaliśmy i mogliśmy porozmawiać to powiedział mi wtedy że on narazie nie chce związku i że z jednej strony chciałby do mnie wrócić ale z drugiej boi się powtórki sytuacji przez która się rozstaliśmy. Wiem teraz że całe to zajście przypomniało mu sytuację z przeszłości z poprzednich związków i on nie chce przez to jeszcze raz przechodzić. I swoim słowami dawał mi ciągle nadzieję albo ja to tak odbierałam i dzięki temu jakoś sobie z tym wszystkim radziłam. Jednak kilka dni temu dowiedziałam się że z jego strony nie ma szans na powrót a najgorsze że powiedział to mojej koleżance jak go o to spytała bo jak sam przyznał mi nie mówił tego wprost bo nie chciał mnie skrzywdzić. Sprawił tym że to tylko wszystko się przeciągnęło, ja do tej pory żyłam w jakiejś głupiej nadziei a teraz dopiero do mnie dotarło że to koniec. Okropnie się z tym wszystkim czuje, nic mi się nie chce, ciągle o nim myślę bo dalej go kocham jest to jeszcze trudniejsze bo to mój pierwszy poważny związek. W dodatku obwiniam się o to wszystko bo może gdybym inaczej się zachowała to by do tego nie doszło, ciągle myślę że mogłam czegoś nie mówić, powstrzymać się. Najgorsze jednak jest to że wydaje mi się że nigdy nikogo takiego nie spotkam, nikogo tak nie pokocham. Wiem że to tyko moje myślenie, że potrzeba czasu tylko ile? Kiedy ten najgorszy ból minie i będzie choć odrobinę lepiej? Do tego wszystkiego spotykam go w pracy choć mogłabym tego uniknąć bo pracujemy na innych działach. Tylko ja jak mam zmusić sama siebie do tego żeby go unikać kiedy tego nie chce?;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bolesne rozstanie z chłopakiem, jak sobie radzić?!

nie obwiniaj się bo to nie twoja wina. wina zawsze leży po środku. a poza tym każdy popełnia błędy a on nie [powinien zachowywać się jak jakiś egoista i dać ci szanse na rozmowę i zrozumieć. sama mówisz e to nic istotnego więc on najwidoczniej nie dojrzał do pełnego zaangażowania się skoro kończy wszystko przez jakąś głupotę. nie łam się czas leczy rany.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Bolesne rozstanie z chłopakiem, jak sobie radzić?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024