Hej, mam problem...poznałam w styczniu chłopaka na parkiecie na imprezie tańczyliśmy całowaliśmy się i kiedy było wszystko na dobrej drodze to wkroczyła do akcji moja kuzynka i mnie od niego odciągła i po imprezie. W styczniu ktoś napisał na spotted tej imprezy na fb że szuka blondynki z którą się bawiłem tego dnia i potem przyszła koleżanka i ja znikłam...a teraz on ma panienkę i weszłam na spotted i zobaczyłam że teraz ktoś dodał taki sam wpis na fb z taką samą datą kiedy była ta impreza i prawie był napisany ten sam tekst. Zgadza się wszystko : blondynka, ta data, ta sala, ten zespół, i to że koleżanka mnie ukradła. i pisze na końcu bym się odezwała ale nie wiem kompletnie co mam napisać bo wiem że jak to o mnie to to jest ten chłopak. przecież on ma dziewczyne... co robić??
Odezwij się, nic nie ryzykujesz
Może się okaże, że z tą dziewczyną to już nieaktualne?
Odezwij się. Skoro szuka, to może rzeczywiście Ciebie.. Warto sprawdzić
nic nie tracisz..
Jak wyżej
bo naprawdę warto.
Skąd wiesz, ze ma dziewczynę. Skoro jest zawzięty i dalej Cię szuka to pewnie mu na Tobie zależy. Obecna dziewczyna (jeśli jest) nic dla niego nie znaczy. Może wystarczy, że napiszesz "hej". Jeśli zobaczy Twoje zdjęcie to Cię rozpozna i dalej zagada.