Tak się jakoś zainspirowałem innym wątkiem mart92 gdzie jest napisane, że idealny facet okazuje troskę i zainteresowanie.
Mam w sumie taką koleżankę, z którą mogło by być coś więcej. Niestety widzimy się tylko jak jest jakaś okazja bo po prostu spędzamy czas jak znajomi. Zastanawiam się jak utrzymywać kontakt z taką osobą na codzień kiedy się nie widujemy, a czasami to trwa tygodniami tak żeby zbudować jakąś więź psychiczną. Zauważyłem, że kiedyś jak się dowiedziałem, że jest w szpitalu i okazałem zmartwienie i zaoferowałem małą pomoc to było jej bardzo miło i odwdzięczyła się tym samym w moją stronę i jakoś tak na chwilę było miedzy nami bliżej. Kiedyś mi nawet powiedziała żebym odzywał się na tygodniu czyli pewnie w sensie żebym odzywał się częściej niż tylko z jakimiś propozycjami. Niestety zdarzają się dłuższe okresy ciszy więc wygląda jakbym się ją nie interesował, a tak nie jest bo jestem bardzo ciekaw co robi tylko nie chcę jej zawracać głowy. Przecież nie będę co chwila pytać "co słychać?" ![]()