Jak okazywać dziewczynie zainteresowanie na codzień ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak okazywać dziewczynie zainteresowanie na codzień ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak okazywać dziewczynie zainteresowanie na codzień ?

Tak się jakoś zainspirowałem innym wątkiem mart92 gdzie jest napisane, że idealny facet okazuje troskę i zainteresowanie.

Mam w sumie taką koleżankę, z którą mogło by być coś więcej. Niestety widzimy się tylko jak jest jakaś okazja bo po prostu spędzamy czas jak znajomi. Zastanawiam się jak utrzymywać kontakt z taką osobą na codzień kiedy się nie widujemy, a czasami to trwa tygodniami tak żeby zbudować jakąś więź psychiczną. Zauważyłem, że kiedyś jak się dowiedziałem, że jest w szpitalu i okazałem zmartwienie i zaoferowałem małą pomoc to było jej bardzo miło i odwdzięczyła się tym samym w moją stronę i jakoś tak na chwilę było miedzy nami bliżej. Kiedyś mi nawet powiedziała żebym odzywał się na tygodniu czyli pewnie w sensie żebym odzywał się częściej niż tylko z jakimiś propozycjami. Niestety zdarzają się dłuższe okresy ciszy więc wygląda jakbym się ją nie interesował, a tak nie jest bo jestem bardzo ciekaw co robi tylko nie chcę jej zawracać głowy. Przecież nie będę co chwila pytać "co słychać?" smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak okazywać dziewczynie zainteresowanie na codzień ?

No to może zacznij dzwonić, proponuj jakieś wyjścia. Tak normalnie po koleżeńsku.

3

No właśnie proponuje tylko, że jak nic się nie dzieje ciekawego to jest cisza z mojej strony.

4

Pójdź do niej na kawę weź jakieś ciasteczka mogą być polne kwiaty,

porozmawiaj to może nie wiele ale umówisz się na następną wizytę może coś naprawisz wymyślisz wykombinujesz idź jak do najlepszego kolegi.

Natomiast wróć jak od swojej miłości.

Tylko od ciebie zależy jak twoje życie się potoczy i daje ci słowo naprawdę warto.

Zbyś

5

Sms z jakimś ładnym cytatem na dzień dobry. Może nawet prawdziwy list, ludzie zapomnieli o pisaniu listów więc napisanie paru słów zdecydowanie okaże zainteresowanie:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak okazywać dziewczynie zainteresowanie na codzień ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024