Mam ochotę zabić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mam ochotę zabić...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez elizabett (2014-08-27 14:10:29)

Temat: Mam ochotę zabić...

...jego byłą. Jestem z Misiem już rok i trochę. Baaaardzo go kocham. Z resztą wiecie o co chodzi. Miś nie jest już z Żmiją już 2, 3 lata już coś... Na początku związku było ok, do póki się nie dowiedziałam, że byli 5 lat ze sobą, ze pierwszy raz przeżyli, co robili, gdzie byli bla, bla, bla... Jak wiecie, ciekawość kobieca jest wieeeeelka smile zatem... dowiedziałam się jak ma na imię, nazwisko, skąd jest, gdzie mieszka, takie tam. Śledztwo. Oczywiście chciałam wiedzieć czy jest ładniejsza ha wiecie przecież big_smile Lecz nie jest. Cieszę się, że jestem chudsza big_smile Dobra, do tematu... Jednak jakaś iskierka w moim mózgu ciągle mi miesza i ZAZDROŚĆ nie daje mi spokoju. A najbardziej teraz... Gdy załozyła FB i go zaczepiła i zaprosiła do znajomych. Miś jednak jej nie przyjął, nie odczepił ( pierwsza wiedziałam, że go zaczepiła, bo na fb mu wchodze jak sie nie wyloguje czy cuś:)). Sam mi potem powiedzial, żę go zaczepiła itd, ale ma to w dupie. Niby wszystko ok, nie? Ale ta pierdo...ona iskierka... Napisała jeszcze do niego smsa, że jest tak zakochany, że nawet zaproszenia nie przymie. Usunał. Zaciskałam pięści... Mało tego. Byłam dzisiaj w urzędzie pracy. I musiała Żmija też tam być. Siedziała na przeciwko mnie... Zmierzyłyśmy się. Normalne. I jeszcze razem w pokoju siedziałyśmy żeby z radcami rozmawiać. Słyszałam jak gada... skończyła tylko gimnazjum... Dziewczyny no zrozumiecie mnie oczywiście jak JEGO była jest GORSZA. Stąd moja uciecha. Tylko znowu iskierka. Na domiar złego mam jutro z nią spotkania grupowe... Żal. Ale z jednego się ciesze. Usunęła FB. Ale mój Miś się ciągle denerwuje na mnie, bo zna mnie i wie, że ciągle o niej myślę... Jestem głupia. Ale sam fakt, że byli 5 lat, on ją kochał.. Może jeszcze kocha...? Nic nie zrobił, nic nie robi, ma normalnie wylane. Ale... Iskierka. Ciągle jest w głowie. Jak się jej pozbyć! Jak żyć! Mam jednego wielkiego gula w gardle po tym zdarzeniu dzisiejszym. Jak sobie jej ryj przypomne za przeproszeniem... Zastanawiam się czy nie jestem chorobliwie zazdrosna. Jeszcze wiem od jego przyjaciela, że on ciagle za nią latał, taka niewolnica Isaura... Rozstali się, bo chyba się znudzili, czy on juz mial jej dość, nie wiem. Ale jak byli jeszcze ze sobą to ciagle ze sobą zrywali, ale wracali. I zawsze to ona go prosiła a on ulegał. Dodam, że mój chłopak ma 24 lata i jest rozsądny, ale skąd mam wiedziec czy do niego uczucia nie wrócą?

Dziewczyny... Na poważnie. To mnie wyniszcza. Boli mnie serce i nie, to nie jest przenośnia...
Brakuje mi ze strony Misia tego zapewnienia, wstrząśnięcia "DAJ JUŻ SPOKÓJ JESTEM Z TOBĄ!!!"...
Gdy zaczynam z nim o tym rozmawiać to przerywa i się wkurza na mnie, wpadam w ryk, że nie gada ze mną itd. Normalka. Czuję, że ma mnie już dość, ale do poki to ze mnie nie wyjdzie to ciągle bedzie zle. Nie mam prawdziwej przyjaciółki. Mam nadzieje, że w was bede miala oparcie.

Dzieki laski.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam ochotę zabić...

AH, na pewno nie zdrowa zazdrość, bo wywraca Twój spokój do góry nogami.
Jak będziesz go o nią nękała to możesz sama wywołać sytuację której się najbardziej boisz tzw. samospełniająca się przepowiednia.

CO zrobić? Oczywiście zrezygnować z morderstwa ;-P.
Gdzieś w Tobie tli się poczucie niższości. Zastanów się czemu miałby Cię rzucić? Co myślisz o sobie samej. Dowartościuj się, zapisz na jakiś kurs, zmień fryzurę i koniecznie znajdź jakąś przestrzeń która będzie tylko Twoja (np. swoje koleżanki) wtedy cały Twój świat nie będzie opierał się jedynie na związku.

3

Masz racje. Ale... Boje sie, ze to powróci. Dodam, ze nie mam koleżanek z którymi mogłabym sie tym podzielić, porozmawiac. Mam tylko go. I o niego tak bardzo sie boje. Co ta malpa chciala od niego pisząc do niego. Cos musi byc na rzeczy. Wkurza mnie ogolnie jej obecność. I ból chyba każdej kobiety... To nie ja bylam jego pierwszą... A z resztą gdybym pogadala z jakąkolwiek kolezanka to byłoby to samo "daj spokoj, co Ty sie przejmujesz itd". To nie pomaga. To siedzi we mnie i coraz powazniejsze to sie robi. I jej usmieszek. Wiem ze gdyby ona do niego napisala to Mis by mi o tym nie powiedzial. Moze i faktycznie ma ja gdzies i nie zostawi mnie nigdy... Ale to cholerne uczucie i ból w klatce na sama mysl. Brakuje mi rozmowy takiej prawdziwej. Kopniecia w dupe. Wzięcie sie w garść. Niby sama o tym wiem ale ciezko, ciezko... Mis nawet na jej temat czy na temat mojej zazdrości nie chce słyszeć... Ignorować? To jest bardzo ciężkie. Chyba w tym wszystkim cchodzi o to ze strach przed zranieniem, zawodem paraliżuje i wyleczenie mojej zazdrości jest niemożliwe.

4

Elizabett, ale tu nie chodzi, żebyś sobie znalazła koleżanki po to, żeby z kolei je zasypywać swoją zazdrością o chłopaka i jadem na jego byłą. big_smile Tu chodzi o to, żebyś z nimi fajnie spędzała czas, myślała o sobie, o swoim rozwoju i pracowała nad swoją pewnością siebie. A wierz mi, jest nad czym pracować sądząc po tych postach.

Przestań koncentrować się na chłopaku a zacznij na tym, żeby być z siebie dumną.

5

troll?

6

Masz ochote zabic jego była poniewaz zaprosiła go na fb ? dobre mi to . Troszeczke opanuj emocje bo zadnych powodów do zazdrosci nie masz , to tylko zaproszenie na fb , nie zadna randka a tymbardziej ze on nawet tego nie przyja zaproszenia..

7

Jezu, rób tak dalej, a facet ucieknie od Ciebie jak najszybciej będzie potrafił...

A swoją drogą - dlaczego tak obrażasz jego byłą? Tylko dlatego, że śmiała kiedyś być z Twoim Misiem...? No proszę Cię...

8

joanna maria k napisał/a:

troll?

Też tak pomyślałam w pierwszej chwili, ale z drugiej strony... ;-)

9

Vian napisał/a:
joanna maria k napisał/a:

troll?

Też tak pomyślałam w pierwszej chwili, ale z drugiej strony... ;-)

Popieram. tongue
A jak to nie jest troll, to wyprowadzam się na inną planetę. wink

10

On Miś, ona Żmija... Śmiejesz się z niej, że gimnazjum skończyła, a sama piszesz, jakbyś zrobiła sobie dłuższy przystanek na etapie przedszkola.

11

gdyby kazda dziewczyna chciała mordowac byłe swoich obecnych za zwykle zaproszenie na fb  to bysmy po kilka razy juz nie zyły smile

12 Ostatnio edytowany przez pomaranczowa 1 (2014-08-28 15:45:22)

a w watku obok pisza, ze, cytuje :

"FACECI ZWARIOWALI... jakiś wirus idiotyczności męskiej panuje"

nie moge sie oprzec...
czy zauwazylyscie , ze specyficzne kobiety tytuuja swoich mezczyzn z (z ktorymi zyja ) per " Misiu" albo "facet"?
ciagle to zauwazam i nie chce byc inaczej...

Gdy zobaczylam MIS i ZMIJA to przestalam czytac reszte.

14

Ohoho.... Misiów i Żmijów to tu za dużo. Ty też wyższego poziomu nie reprezentujesz niż właśnie gimnazjum. Śledzić, tropić... Nie pobiłyście się tam w tym pośredniaku? big_smile

15 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2014-08-28 18:56:34)

pomaranczowa 1 napisał/a:

a w watku obok pisza, ze, cytuje :

"FACECI ZWARIOWALI... jakiś wirus idiotyczności męskiej panuje"

nie moge sie oprzec...
czy zauwazylyscie , ze specyficzne kobiety tytuuja swoich mezczyzn z (z ktorymi zyja ) per " Misiu" albo "facet"?
ciagle to zauwazam i nie chce byc inaczej...

Każdy człowiek jest specyficzny na swój sposób pomarańczowa...
Szkoda, że nie napisałaś swojej uwagi właśnie w wątku obok.

16 Ostatnio edytowany przez Madzia92 (2014-08-28 19:34:25)

.

17

Na moje oko elizabett pierwsze co zauważyłam u Ciebie to brak zaufania do swojego faceta ... To, że jego ,,eks" go zaprosiła na fb, czy na nk do znajomych to nie jest koniec świata, nie możesz już podejrzewać, że chce coś od niego. Jakby nie patrzeć na to racjonalnie to jego była partnerka a zaproszenie o niczym nie świadczy...  Nie dziwie się Twojemu facetowi, że jakby jego była do niego napisała to by Ci nie powiedział wiesz dlaczego? Bo bał by się ! Wpadłabyś w szał , gdzie w rzeczywistości nic by się nie stało i z tego co piszesz nic się nie dzieje. Dam Ci dobra radę staraj się opanować emocję i panować nad swoim zachowaniem bo jak tak dalej pójdzie to zanim sie obejrzysz, a Twój Mis ucieknie od Ciebie, gdzie pieprz rośnie bo nikt nie chce być z furiatką... Przepraszam za określenie,ale przez chwilkę chciałam się poczuć w roli Twojego faceta co on musi czuć ... jak go takie zachowanie z Twojej strony musi męczyć... Prawda jest taka,że nie można nikogo zatrzymać przy sobie na siłę. Jeżeli Twój facet uzna, że chce odejść będziesz musiała się z tym pogodzić nic już  wtedy nie będziesz w stanie mogła zrobić bo on ie jest Twoją własnością.. A bycie mściwym to nie koniecznie zawsze się popłaca... Lepiej teraz weź się w garść i zacznij funkcjonować jak na kobietę przystało w związku, zacznij pielęgnować a nie ciągle myśleć o jego byłej partnerce. Skoro nie są już razem to musiał być tego jakiś powód jak i również powód musiał mieć,że wybrał właśnie Ciebie i z Tobą chce być może doceń to troszkę a przestań się bać smile Bo inaczej nie zbudujecie nic co mogło by być na prawdę wspaniałe

Ja mam gorzej kocham bardzo go
.czesto do mnie dzwonil pisal ale on nie chce nawet sie spotkac , tylko klamie kocha . Ale ja naprawde go kocham nawet mam mysli zajbujstwo upelnicz ;-( . Kazdy mowi jak nie pisze to zdradza ale ja nie moge uwierzycz. Smutno mi jest bardzo kocham go ale on nie moze to uwierzycz .

Tesknie za nim bardzo nawet nie ma czasu na mnie :-(

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mam ochotę zabić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024