Okropny ból podczas stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okropny ból podczas stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Okropny ból podczas stosunku

Witam Was bardzo serdecznie.

Piszę, bo mam okropny problem. 3 lata temu rozstałam się z mężczyzną, który był moim pierwszym partnerem seksualnym. W czasie każdego seksu z nim nic mnie nie bolało, nie pojawiła się żadna krew. Od pewnego czasu mam nowego partnera, z którym chcieliśmy przypieczętować nasz związek upojną nocą. Noc wcale nie była upojna. Pojawił się u mnie straszny ból (i na dodatek) krew. Przy wprowadzeniu członka do pochwy musiałam zacisnąć zęby, bo tak bardzo bolało. W czasie penetracji ból się zmniejszył minimalnie, a po wszystkim pojawiła się u mnie krew.
Od czasu rozstania z poprzednim partnerem, aż do opisywanej nieprzyjemnej nocy normalnie chodziłam do ginekologa na badania. Usg. dopochwowe, cytologia, badanie ginekologiczne na fotelu. Wyniki zawsze był ok., bólu podczas badania również nie było.

Zapisałam się już do ginekologa, ale wizytę mam dopiero za ponad dwa tygodnie. Kocham bardzo swojego mężczyznę, pragnę go, ale myśl o ostatniej nocy kompletnie mnie dołuje. Nie wiem co się stało. Wygląda tak jakbym była nadal dziewicą, a już przecież nią nie jestem! sad

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okropny ból podczas stosunku

Czy masz jakiekolwiek schorzenia ginekologiczne?
Czy miałaś infekcje dróg rodnych w ostatnim czasie?
Czy zanim partner wprowadził członek odpowiednio długo zapewnił Ci grę wstępną? Czy byłąs dostatecznie nawilżona?
I pozostają pytania natury psychologicznej-czy w tej kwestii wszystko gra i czy rzeczywiście nie masz żadnych problemów do rozwiązania i jakiś oporów?

Jak nie, nasuwa mi się jedna odpowiedź-pochwica- wygoogluj i poczytaj. Leczenie nie jest proste i szybkie, ale wszystko da się zrobić.

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-08-26 21:48:55)

Przy pochwicy nie pojawia się krew = to nie jest pochwica.

Najbardziej prawdopodobna wersja - twoj poprzedni partner miał cieńszego penisa i tylko rozciągnął błonę dziewicza nie rozrywając jej - twoj obecny partner ma te dwa czy trzy centymetry w obwodzie wiecej i tym razem blona pekla tongue

Znaczy się zostałaś rozdziewiczona dwa razy big_smile

(Istnieje jeszcze ryzyko, że masz nadżerkę albo polipa. jednak w tak mlodym wieku i przy braku regularnego wspolzycia oraz regularnych badaniach jest to baaaardzo malo prawdopodobne.)

Zresztą sama możesz to latwo sprawdzic palcem big_smile zwilż delikatnie palec oliwka i wsuń do pochwy - jezeli poczujesz sie obolala tuz przy wejsciu do pochwy (ranki na blonie)  to teoria z blona dziewicza jest prawdziwa wink

4

Nie wykluczałabym tak szybko pochwicy.
Jeśli udało się wprowadzić członka do pochwy, to przy pewnym oporze no i zwyczajnie pojawiła się krew.

Nie ma prostej odpowiedzi, należy holistycznie spojrzeć na problem, tj. zastanowić się nad kondycją zdrowotną i psychiczną.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okropny ból podczas stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024