Problem z dojściem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z dojściem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Problem z dojściem.

Witam. z góry mowie ze jestem facetem. ale mam taki problem. mam 19 lat. Kobieta mojego życia ma jeszcze 17 przez 2miesiące. Moze to wam sie wydawać śmieszne, ale jestem pewien że to z nią chce miec gromadke dzieci i odwrotnie. a wiec do problemu. uprawiamy seks od miesiąca. jakos po 2-3 razy dziennie. Dziewczyna mi ostatnio wyznała że większość orgazmów udawała. no okej, wiadomo początek i te sprawy, ale po miesiącu zaczynam sie martwić gdzie bylo tyle stosunków a Ona tez seks doszła tylko raz. kilka razy bylo bardzo blisko ale ja nie podolalem. na poczatku mialem troche problemy, nie zdążyłem złożyć a juz po wszystkim, teraz jest całkiem odwrotnie, po 20minut, pół godziny i czasami moja partnerka nic. Ona duzo sie rozciąga, kiedys próbowała szpagat i robiła to za szybko, w internecie bylo ze w tydzien a Ona zrobiła w 3dni i mowi ze to od tamtego szpagatu. czy to możliwe? mozna temu jakos zaradzić? to ze mi jest okej to fajnie, ale jej tez mogłoby byc fajnie. pomoże ktos? co robic? czemu tak jest itd?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z dojściem.

Pierwsza i bezsprzecznie najważniejsza zasada: nie oczekuj, że kobieta będzie osiągała szczyty rozkoszy podczas stosunku. Weź sprawę w swoje ręce (dosłownie) i włącz do tego język, doprowadź ją przed seksem skupiając się na łechtaczce. Jedynie ok. 30% kobiet przeżywa orgazm podczas stosunku - powtarzać, zapamiętać, dostosować swoje działania do tego faktu wink

3

Jestem z moim facetem od 2,5 roku i NIGDY nie miałam orgazmu pochwowego. Czy to tragedia? Nie. Bo facet może zaspokoić swoją kobietę na inne sposoby- palcami, językiem. Najlepiej według mnie doprowadzić ją do orgazmu łechtaczkowego przed stosunkiem, wtedy sam stosunek będzie jeszcze lepszy.

Podobno orgazm pochwowy jest dość ciężko osiągnąć i trzeba się go nauczyć, m.in. przez masturbację i poznawanie własnego ciała. Czasem trwa to bardzo długo, czasem kobieta mimo wielu prób nadal nie jest w stanie go osiągnąć. Dlatego istnieje łechtaczka i miliony sposobów na sprawienie dziewczynie przyjemności poprzez jej stymulację smile

4

Może po prostu dłuższa gra wstępna? dziewczyny często wstydzą się mówić o tym co jest dla nich przyjemne.

5

Molly11 napisał/a:

Może po prostu dłuższa gra wstępna? dziewczyny często wstydzą się mówić o tym co jest dla nich przyjemne.

No raczej w 99% nigdy nie mowia nic wprost jak widze, tylko kombinują, albo i nie. No ale moze w tym cały ambaras by mezczyzna odkrywał kobiete i była zagadką. Tylko jak ona ucieka, bo nie odkrył to nie pasują do siebie big_smile

6

nie masz się czym martwić ! my jesteśmy trochę bardziej skomplikowane i nas trudniej do orgazmu doprowadzić. ale tak jak napisane wyżej - próbuj językiem. i dajcie sobie czas. miesiąc to niedużo. poznajcie siebie, swoje potrzeby, upodobania. z czasem będzie łatwiej. i seks (nawet bez orgazmu) dla nas też jest przyjemny, więc nie myśl sobie, że tylko Tobie jest dobrze a jej nie :3

7

Ja mam odwrotnie. Może inaczej. Orgazm łechtaczkowy tylko sama (dotknę się przez 30 sekund przy jakimś filmie i o matko). Z facetem chyba nigdy, chyba, że w grę wchodzą inne rzeczy. To tylko rozgrzewka. Pochwowy jak najbardziej. Ale kobieta nie zawsze dochodzi, nic w tym nadzwyczajnego. I tak to lubimy baaardzo.

Trochę czasu i explore smile

Żaden szpagat jej nie uszkodził, po prostu rozbudzanie seksualności trwa trochę dłużej niż miesiąc, choćbyście to robili i po 8 razy dziennie smile

Przyjdzie z czasem, na razie koncentrujcie się na czerpaniu radości z bliskości i intymności, a nie na orgazmach - dużo pieszczot i szukajcie tego, co Wam daje w seksie radość. Bez parcia na wielkie O smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z dojściem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024