Problemy z cyklem a strach przed ciążą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Problemy z cyklem a strach przed ciążą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez desireu (2014-08-20 14:30:12)

Temat: Problemy z cyklem a strach przed ciążą

Witam. Mam pewien problem bo od pewnego czasu coś dziwnego dzieję się ze mną.  Normalnie miesiączkuje od 2 lat lecz od ostatnich 2 miesięcy miesiączka spóźnia mi się jakoś o 2-3 dni nie zauważyłam żadnych zmian poza  faktem, że jak nigdy w 1 dniu okresu boli mnie brzuch, lecz również od tych dwóch miesięcy nie mam śluzu, jedynie na początku miałam świąd w okolicach intymnych a później kremową konsystencję zamiast śluzu. Dodam, że ze względu na nową pracę mam dużo stresu do tego denerwuje się właśnie tymi objawami, zdarzyło się, że z chłopakiem nie zabezpieczaliśmy się ale nie kończył we mnie, do tego moje odżywianie też nie wygląda najlepiej...  W poniedziałek miałam iść do lekarza ale oczywiście w niedziele dostałam okres.... Nie zaobserwowałam objawów towarzyszących przy ciąży i dwa testy wyszły negatywnie... Dużo myślę o tym i boję się bo mam 18 lat dopiero i po prostu w głowie mam schizy że jestem w ciąży i to przynosi mi tyle stresu że czasem mi ciężko się na czymś skupić...  POMOCY

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z cyklem a strach przed ciążą

Hormony sobie zbadaj albo przeczekaj jakiś czas , mi okres się rozregulował przez hormony , właśnie mam zamiar utworzyc temat z moją udręką niemożnosci zajścia w ciąże od kilku lat ;/

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Problemy z cyklem a strach przed ciążą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024