zdradzil - wybaczylam , ale chyba juz nie kocham - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradzil - wybaczylam , ale chyba juz nie kocham

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez slodkaSara (2014-08-15 16:07:27)

Temat: zdradzil - wybaczylam , ale chyba juz nie kocham

musze sie w koncu wygadac bo nie moge juz.
3 lata i 7 miesiecy .. razem .. to z nim wszystko przezylam ..
pojechal w delegacje .. 2 miesiace .. kontaktowalismy sie codziennie ,, bylo wszystko ok .. przyjechal .. tak sie cieszylam, ze masakra .. caly dzien razem , kochalismy sie , calowalismy i wgl .. tak jak zawsze ..
byla noc .. polozylismy sie a on se piosenki wlaczyl i tyle .. nawet sie nie przytulil .. ja zaczelam plakac a on nic .. rano wstalismy , ja sie oczywiscie nie odzywalam i nagle on do mnie : zdradzilem Cie .. ( ze przyszla dziewczyna, napil sie duzo i calowali sie namietnie, tzn. obmacywanie itp. )
ja w takim szoku , ze w panike wpadlam .. zaczelam plakac .. krzyczec i wszystko .. i oczywiscie jedno pytanie : dlaczego ?
a on : bo nam sie nie ukladalo ..
no kuuurwa .. minal dzien , ja zaczelam sie starac zeby uratowac to wszystko .. uratowalam .. pojechal w delegacje i dowiedzialam sie , ze z nia pisal .. zadzwonilam i powiedzialam , ze koniec .. tak sie zalamal ze w ten sam dzien przyjechal .. przepraszal , i mowil ze tylko pisal nic wiecej .. wybaczylam ..
do teraz jest ok .. ale ja nie moge o tym zapomniec .. caly czas mysle , ze on ja przytulal .. calowal itp.
ogolnie to mysle , ze go juz nie kocham .. ale nie potrafie zakonczyc to .. czy to po prostu jakies zalamanie i mi to przejdzie?
nie wiem co robic .. minelo od tego 2 miesiace i nie wiem czy po prostu jestem do niego przyzwyczajona ..
zaczelam pisac z kims innym .. tylko pisze , i podczas pisania z nim jest mi tak dobrze .. potrafi mnie rozsmieszyc i wgl .. jest cudowny .. ale nie chce zostawic mojego chlopaka .. sama nie wiem .. to takie trudne .. ja tylko po prostu pisze bo moja siostra mi doradzila ze powinnam sprobowac i zobaczyc czy z kims innym moglabym .. ale nie wiem ..
pomozcie bo ja juz nie daje rady .. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradzil - wybaczylam , ale chyba juz nie kocham

Jeźeli chcesz spotykać się czy pisać z innymi męźczyzna to nie dlatego źeby zrobić na złość facetowi który Cię zdradził.

Zresztą dla niego ten  związek nie ma specjalnego znaczenia ...

3

Odp: zdradzil - wybaczylam , ale chyba juz nie kocham

Jesli kochasz,to jestes w stanie wybaczyc zdrade.ja przezylam podobna sytuacje.jestem z mezem 3 lata po slubie.(mamy po 24).jakies pol roku temu uslyszalam: "zdradzilem Cie.miesiac temu jak sie poklocilicmy,upilem sie,umowilem z kumpela zeby pogdac,zaczela mi loda robic i nie wiem jak moglem dopuscic do tego,ze poszlismy na calosc". Zalamalam sie.przeplakalam chyba 3 noce z rzedu.ale pozwolilam mu wrocic,wytlumaczyc sie..mowil ze woli zaryzykowac i sie przyznac,bo nie potrafi mnie oklamywac. A ja wybaczylam.ciezko mi bylo zaufac,czasem mu to w zlosci wypomne,no i czuje upokorzenie za kazdy razem jak mijam ta dziewczyne.ona ma 17 lat i mieszka w tej samej wiosce co my.moze wlasnie popelniam najwiekszy blad w swoim zyciu,ale nie moge pozwolic zeby jego pijacki wyskok zniszczyl moja mala rodzine..

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdradzil - wybaczylam , ale chyba juz nie kocham

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024