głupi problem ,ale ważne-facebook - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » głupi problem ,ale ważne-facebook

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez majka068 (2014-08-07 19:43:22)

Temat: głupi problem ,ale ważne-facebook

Wiem,że ludzie na forum mają poważniejsze problemy,ale strasznie mnie to gryzie.Wysłałam wiadomość do ważnej dla mnie osoby przez messengera na fb. Mineły dwa dni i  mimo dostępności tej osoby brak znaczka,że wiadomość została wyświetlona (pokazuje się  tylko strzałka w lewo). Czy jest cień szans,że wiadomość nie doszła? Najprościej napisać byłoby znowu do tej osoby,ale po prostu mi głupio.
Czy da się jakoś sprawdzić   chociaż czy wiadomość doszła do adresata?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-08-07 19:44:06)

Odp: głupi problem ,ale ważne-facebook

Jak nie ma Cie w znajomych to mogła trafic do folderu "inne", a nie często ludzie tam zaglądają.
Mysle, ze nie ma mozliwosci by nie doszła. To nie kobieta, to jest zautomatyzowane tongue

3

Na pewno wysłało wiadomość. możesz na nią kliknąć dla peności, żeby pokazała się data i godzina wysłania.

4 Ostatnio edytowany przez majka068 (2014-08-07 19:47:52)

Nie trafiła do spamu bo jesteśmy znajomymi, godzina wysłania i data się pojawia,nie mam tylko informacji,że odczytane.Zwykle ta osoba mi odpowiadała na wiadomości.Zastanawia mnie czy to możliwe,że wysyłając z komórki przez messengera mogła nie dojść.

5

Ja stosuje taki prosty manerw jak nie wiem czy doszło, czyli wpisuje sam znak zapytania w kolejnej wiadomosci.

6 Ostatnio edytowany przez majka068 (2014-08-07 19:54:00)

W sumie to dobry pomysł:). ale czy komus sie zdarzyło kiedykolwiek,że wiadomość nie trafiła do odbiorcy?Koleżanka powiedziała mi,że jej się przytrafiła taka sytuacja dwa razy w messengerze,ale nigdy nie wiadomo czy ktoś po prostu nie odczytał specjalnie.

7 Ostatnio edytowany przez karina1003 (2014-08-07 20:59:48)

Też jestem ciekawa,więc jak to jest?

8

Odczytal i ma Cie gdzies. Przykro mi.

9

Autorka pisze,że nie odczytał bo nie ma znaczka"odczytano".Pytanie brzmi czy kiedykolwiek widział  wiadomość od  niej.Parę razy zdarzyła  mi się sytuacja,że był brak tego znaczka i potem brak reakcji, a zwykle ten znaczek po czasie pojawiał prędzej czy później.

10

thepass napisał/a:

Mysle, ze nie ma mozliwosci by nie doszła. To nie kobieta, to jest zautomatyzowane tongue

Hahaha! Oplułam telefon.:D

A wracając do pytania: mógł nie odczytać. Ja już tak kilka razy miałam, że nie odczytałam wiadomości, zapomniałam o niej i nawet już mi przestało pokazywać, że mam jedną nie odczytaną, dopiero na fb w komputerze, po lewej stronie ekranu jest widoczne, że ma się jedną wiadomość. Wyślij mu znak zapytania, albo napisz coś w stylu: masz czas po pisać chwilę, pilne? Wtedy zazwyczaj ktoś od razu odpisuje. wink

11

Ja zazwyczaj jak nie chcę, żeby osoba która wysłąła mi wiadomość widziała, że ją odczytałam robię taki manewr, że jak mi wyskakuje powiadomienie o wiadomości na messengerze , to rozwijam to powiadomienie , ale nie klikam w tą wiadomość;p tym sposobem ja odczytuje wiadomość , a nie jestem zobowiązana do odpisania tongue
Jak było w Twpoim przpadku możemy się tylko domyślać, jeśli Ci zależy wyślij "?" czy cos takiego;)

12

Mycha 91 ja robię dokładnie tak samo i sądze ze osoba o ktorej mowi autorka tez ta sztuke opanowala :-D.

13

Przecież bez problemu można przeczytać wiadomość, a potem dać "Oznacz jako nieprzeczytane" smile

14

OstatniSarmata napisał/a:

Przecież bez problemu można przeczytać wiadomość, a potem dać "Oznacz jako nieprzeczytane" smile

W takiej sytuacji chyba tylko u Ciebie wiadomość będzie widniała jako nieprzeczytana,a adresatowi wyświetli się data i godzina odczytania

15

A jeśli pojawia się komunikat pod wiadomością WYŚWIETLONO. I to bez podania godziny. Komunikat wyświetla się od razu po wysłaniu wiadomości. Jak to rozumieć?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » głupi problem ,ale ważne-facebook

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024