Panowie, na jakie kobiety zwracacie uwagę? Z jaką byście się związali? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Panowie, na jakie kobiety zwracacie uwagę? Z jaką byście się związali?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Panowie, na jakie kobiety zwracacie uwagę? Z jaką byście się związali?

Mam pytanie do Panów smile jakie kobiety Wam się podobają? Z jaką kobietą chcielibyście stworzyć związek? Na co zwracacie uwagę u kobiet w chwili poznania jak i później?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Panowie, na jakie kobiety zwracacie uwagę? Z jaką byście się związali?

Na takie ktore nie zadaja takich pytan i maja gdzies czy ktos sie z nimi chce zwiazac czy nie.

3

ona87 napisał/a:

Mam pytanie do Panów smile jakie kobiety Wam się podobają?

Ładne smile

ona87 napisał/a:

Z jaką kobietą chcielibyście stworzyć związek?

Z inteligentną smile

ona87 napisał/a:

Na co zwracacie uwagę u kobiet w chwili poznania jak i później?

Na obydwie te kwestie smile

4

ona87 napisał/a:

Mam pytanie do Panów smile jakie kobiety Wam się podobają? Z jaką kobietą chcielibyście stworzyć związek? Na co zwracacie uwagę u kobiet w chwili poznania jak i później?

Czyżby casting... i przypasujesz potem do siebie którąś z odpowiedzi...? wink

5

Na takie, co są rozmowne, mają pracę, umieją coś zrobić do jedzenia, nie zanudzają, duże usta też, bo to zapowiedź przyszłej rozkoszy wink

6

Moj ideal kobiety to taka ktora ma tylko jeden wymiar-promien. Wtedy bede mogl jej robic garderobiane prezenty bez ryzyka, ze jakis wymiar pomine. big_smile

Remi napisał/a:

Na takie, co są rozmowne, mają pracę, umieją coś zrobić do jedzenia, nie zanudzają, duże usta też, bo to zapowiedź przyszłej rozkoszy wink

To ja, to ja! Ale jestem zajęta. Wybacz.

8

Ładna, zadbana, seksowna (ale nie wulgarna) i inteligentna. Pracuję głównie z kobietami, no i kobiety również często do mnie przychodzą załatwiać różne sprawy (młodsze) i przyznam szczerze, że poziomem dzisiejszej tzw. młodzieży (jakbym ja był jakiś stary) jestem szczerze zażenowany. Dlatego nie zwracam na tzw. małolaty w ogóle uwagi. Bardziej pociągają mnie kobiety dojrzalsze, zadbane z którymi można konkretnie porozmawiać.

9

Lepiej chyba spojżę na matkę to będę wiedział jaka córka.
Nie mniej, mądra  powinna być, na którą można liczyć. Zgrabna, ładna to kwestia gustu, jednemu ruda drugiemu blondynka sie podoba.
Przecież i tak kobiety wybierają, więc dziwne pytanie.
Nie raz bywa że ładna laska wybierze durnia a później się dziwi, ze ma tak skopsane życie.

10 Ostatnio edytowany przez alienekpl (2014-08-05 22:21:57)

HMM big_smile

Jak w swoim temacie wymieniałem to uznano że jestem za bardzo wybredny i nie znajdę takiej tongue a jednak.
Wygląd i Charakter

W skrócie:

ładna
blondynka
niższa niż ja
bez nałogów
nadająca się na matkę
nie szukająca wrażeń ( typu seks tu , seks tam , jeden tu , drugi tam )
Zadbana
inteligentna ( studia mile widziane hehe )
wierna
czuła

wink

11

Mi kobieta musi się podobać, aczkolwiek to ciekawe, bo rozmawiając ze znajomymi na wszystkie związki jakie miałem ich zdaniem zawsze byłem z ładnymi kobietami.
Z mojego punktu widzenia, na wszystkie moje związki tylko raz byłem z kobietą która odpowiadała moim gustom (wizualnie) - znaczy że z reguły wybieram te które mi się nie podobają? (choć kogo nie pytam uważa je za atrakcyjne)
Na pewno musi być otwarta, mieć łatwość w nawiązywaniu kontaktów ,komunikatywna... Gotowanie, pranie sprzątanie - Ja to umiem więc wokół siebie ogarnę, najwyżej Ona będzie miała problem - w końcu mamy równouprawnienie ;-)
Z cech które definitywnie skreślają kobietę - to jaka by nie była w życiu nie umówiłbym się z wyższą od siebie.

12 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-08-05 23:58:29)

Mrok, bo może to one Ciebie wybierają? Ty im sie podobasz, a one Tobie nie. Dziwne zeby facet mowil, ze jego kobiety mu sie nie podobały.

13 Ostatnio edytowany przez Amethis (2014-08-06 00:14:03)

thepass napisał/a:

Mrok, bo może to one Ciebie wybierają? Ty im sie podobasz, a one Tobie nie. Dziwne zeby facet mowil, ze jego kobiety mu sie nie podobały.

dla mnei kolor, czy wzrost, w zasadzie nie ma znaczenia
dzis tak jutro tak, kto sma czas i kase sie bawi, ze sobą

ważne żeby miała w sobie to coś wink

i tak jestem za równouprawnieniem

kwestia pran, prasowan, gotowan, opieki nad dziecmi, to juz jest
skutek tego "czegoś" na który trzeba być przygotowanym big_smile

14

Dla mnie kobieta musi być delikatna. Nienawidzę kobiet z przesadnym makijażem. Lubię takie z lekkim, naturalne. Moja żona jest właśnie taka. Czy z makijażem, czy bez wygląda bardzo ładnie, kobieco. A nie jest tak, że spotkasz kobietą na imprezie a o poranku jej nie poznajesz. Na pewno bym nie chciał być z kobietą ubierającą się na co dzień zbyt wyzywająco. Oczywiście zwróci się na taką na ulicy uwagę, ale raczej tylko w kategorii obiektu seksualnego "na jedną noc". Natomiast kręcą mnie kobiety ubrane skromnie, ale seksownie jednocześnie. Nie wulgarne, nie wyzywające, delikatne, inteligentne. Jeśli chodzi o kolor włosów, to zdecydowanie bardziej kręcą mnie brunetki lub czarne długie włosy. Nie lubię krótkich. Nie podobają mi się kobiety w krótkich włosach.

15

czyli wygląd i charakter po 50% wink

16

ona87 napisał/a:

czyli wygląd i charakter po 50% wink

No bo co mi po miss polonia, jak bym się potem czuł że rozmawiam z słupem. Uroda przemija. Chociaż niektóre kobiety z wiekiem pięknieją. A na starość nie chciałbym skończył z pohukującym manekinem z którym nie ma o czym rozmawiać.

17

50% wygląd, 50% charakter, musi być równowaga.

18

W kwestii wyglądu - musi mieć to coś. Wiem że to śmierdzi truizmem i jest oklepane ale taka jest prawda. Pewne kobiety nam facetom po prostu się podobają lub nie ( mówimy rzecz jasna o pierwszym 'spojrzeniu' i szybkiej ocenie - realia są nierzadko zgoła inne ).

Mnie zawsze chyba zainteresuje jakaś wyróżniająca się dziewczyna. Wyróżniająca się tatuażem, długimi zadbanymi włosami lub ubiorem który będzie się z nią komponował tak, że patrząc na nią ma się różne grzeszne myśli. tongue

Co jeszcze? Na pewno dziewczyna musi być inteligentna, otwarta, z poczuciem humoru, dystansem do siebie i świata, jeśli mnie ciekawi, jeśli mi imponuje pod pewnymi względami, jeżeli mam chęć ją poznawać to działa to tylko na jej korzyść.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Panowie, na jakie kobiety zwracacie uwagę? Z jaką byście się związali?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024