Witam Wszystkich,
nie wiem czy wybrałam dobry dział do rozpoczęcia tego typu wątku, ale no cóż... jestem tutaj nową duszyczką, więc dopiero ogarniam co i jak. ![]()
Piszę, ponieważ chciałabym się poradzić w sprawie tzw. skoku Dream Jump z 40 m, ze stadionu we Wrocławiu. Myślicie, że voucher na taki skok jest dobrym pomysłem na prezent dla osoby, która marzy o skoku na bungee? W końcu mógłby to być taki "przedsmak" tego marzenia. W każdym razie tak mi się wydaje. ![]()
A może ktoś z Was już robił komuś taki upominek?
Ja uważam, że to dobra opcja, lecz chciałabym poznać opinię innych na ten temat, a w chwili obecnej nie mam kogo zapytać.
Dlatego liczę na Was i z góry dziękuję. ![]()
Jasne! Dla kogo kto ma na to ochotę to super sprawa
zwłaszcza że za 3 minuty adrenaliny mało kto się decyduje wydać jednak spora sumkę ![]()
Ja skakałam z 30 metrów, z dźwiga i było super ![]()
Ale mimo wszystko widziałam ludzi, którzy byli zdecydowani, a mimo to tam, na górze - wymiękali
Tak że w razie czego miej też opcję zapasową żeby dzień nie skończył się na zonku ;D no chyba, ze karnet będzie na inny dzień ![]()
Jasne! Dla kogo kto ma na to ochotę to super sprawa
zwłaszcza że za 3 minuty adrenaliny mało kto się decyduje wydać jednak spora sumkę
Ja skakałam z 30 metrów, z dźwiga i było super
Ale mimo wszystko widziałam ludzi, którzy byli zdecydowani, a mimo to tam, na górze - wymiękali![]()
Tak że w razie czego miej też opcję zapasową żeby dzień nie skończył się na zonku ;D no chyba, ze karnet będzie na inny dzień
Karnet ważny jest przez cały rok (od dnia zakupu), a obdarowany ma możliwość zarezerwowania sobie odpowiadającego mu terminu, także myślę, że będzie też czas na przemyślenie całego wydarzenia. ![]()
Osoba, którą mam na myśli raczej nie wymięknie, ale fakt, warto mieć jeszcze inną opcję tak na wszelki wypadek. ![]()
o wow, sama bym chętnie została obdarowana takim prezentem, tylko nie wiem czy mój lęk wysokości by to przeżył hihihi