Dream Jump w prezencie urodzinowym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Dream Jump w prezencie urodzinowym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dream Jump w prezencie urodzinowym?

Witam Wszystkich,
nie wiem czy wybrałam dobry dział do rozpoczęcia tego typu wątku, ale no cóż... jestem tutaj nową duszyczką, więc dopiero ogarniam co i jak. wink
Piszę, ponieważ chciałabym się poradzić w sprawie tzw. skoku Dream Jump z 40 m, ze stadionu we Wrocławiu. Myślicie, że voucher na taki skok jest dobrym pomysłem na prezent dla osoby, która marzy o skoku na bungee? W końcu mógłby to być taki "przedsmak" tego marzenia. W każdym razie tak mi się wydaje. smile
A może ktoś z Was już robił komuś taki upominek?
Ja uważam, że to dobra opcja, lecz chciałabym poznać opinię innych na ten temat, a w chwili obecnej nie mam kogo zapytać. tongue Dlatego liczę na Was i z góry dziękuję. wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dream Jump w prezencie urodzinowym?

Jasne! Dla kogo kto ma na to ochotę to super sprawa big_smile zwłaszcza że za 3 minuty adrenaliny mało kto się decyduje wydać jednak spora sumkę big_smile

Ja skakałam z 30 metrów, z dźwiga i było super big_smile
Ale mimo wszystko widziałam ludzi, którzy byli zdecydowani, a mimo to tam, na górze - wymiękali smile
Tak że w razie czego miej też opcję zapasową żeby dzień nie skończył się na zonku ;D no chyba, ze karnet będzie na inny dzień big_smile

3

Iceni napisał/a:

Jasne! Dla kogo kto ma na to ochotę to super sprawa big_smile zwłaszcza że za 3 minuty adrenaliny mało kto się decyduje wydać jednak spora sumkę big_smile

Ja skakałam z 30 metrów, z dźwiga i było super big_smile
Ale mimo wszystko widziałam ludzi, którzy byli zdecydowani, a mimo to tam, na górze - wymiękali smile
Tak że w razie czego miej też opcję zapasową żeby dzień nie skończył się na zonku ;D no chyba, ze karnet będzie na inny dzień big_smile

Karnet ważny jest przez cały rok (od dnia zakupu), a obdarowany ma możliwość zarezerwowania sobie odpowiadającego mu terminu, także myślę, że będzie też czas na przemyślenie całego wydarzenia. wink
Osoba, którą mam na myśli raczej nie wymięknie, ale fakt, warto mieć jeszcze inną opcję tak na wszelki wypadek. big_smile

4

o wow, sama bym chętnie została obdarowana takim prezentem, tylko nie wiem czy mój lęk wysokości by to przeżył hihihi

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Dream Jump w prezencie urodzinowym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024