Tak strasznie się boję. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tak strasznie się boję.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez kasiah94@wp.pl (2014-07-31 16:59:36)

Temat: Tak strasznie się boję.

wjsafjsa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tak strasznie się boję.

Ile jesteście razem? Ile macie lat? Czy dał Ci powód do tego żebyś tak się czuła?
Jeśli go kochasz powinnaś mu zaufać. On wychodzi z kumplami, Ty wychodź z koleżankami. Albo idźcie wszyscy gdzieś razem. Wtedy będziesz widziała co robi. Zresztą dlaczego zakładasz, że znajdzie kogoś lepszego. Jeśli Cię kocha to TY jesteś dla niego najlepsza

3

Odp: Tak strasznie się boję.

W związku nie można się ograniczać jedynie do swojego towarzystwa. Potrzeba czasem "odskoczni" w postaci znajomych. Jeśli będziesz tego zabraniała chłopakowi, to prędzej czy później zacznie się dusić w tym związku. Co dalej może być- domyśl się. Jeśli faktycznie mu zależy na Tobie, po czemuż miałby szukać innej? Masz jakieś powody, by się tego obawiać?

Mój facet nieraz wychodzi z kolegami na piwo i nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby się o to wkurzać. Ufam mu. Z resztą to działa w obie strony, ja też wychodzę z koleżankami od czasu do czasu i nie ma żadnego problemu.

PS. Nie ogarniam ludzi, którzy w loginie podają swojego maila, dzięki któremu można ich na fejsie znaleźć. Baa, można nie tylko sporo dowiedzieć się na Twój temat,ale też na temat Twojego chłopaka i znajomych. smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tak strasznie się boję.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024