wjsafjsa
1 2014-07-31 13:43:51 Ostatnio edytowany przez kasiah94@wp.pl (2014-07-31 16:59:36)
Ile jesteście razem? Ile macie lat? Czy dał Ci powód do tego żebyś tak się czuła?
Jeśli go kochasz powinnaś mu zaufać. On wychodzi z kumplami, Ty wychodź z koleżankami. Albo idźcie wszyscy gdzieś razem. Wtedy będziesz widziała co robi. Zresztą dlaczego zakładasz, że znajdzie kogoś lepszego. Jeśli Cię kocha to TY jesteś dla niego najlepsza
W związku nie można się ograniczać jedynie do swojego towarzystwa. Potrzeba czasem "odskoczni" w postaci znajomych. Jeśli będziesz tego zabraniała chłopakowi, to prędzej czy później zacznie się dusić w tym związku. Co dalej może być- domyśl się. Jeśli faktycznie mu zależy na Tobie, po czemuż miałby szukać innej? Masz jakieś powody, by się tego obawiać?
Mój facet nieraz wychodzi z kolegami na piwo i nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby się o to wkurzać. Ufam mu. Z resztą to działa w obie strony, ja też wychodzę z koleżankami od czasu do czasu i nie ma żadnego problemu.
PS. Nie ogarniam ludzi, którzy w loginie podają swojego maila, dzięki któremu można ich na fejsie znaleźć. Baa, można nie tylko sporo dowiedzieć się na Twój temat,ale też na temat Twojego chłopaka i znajomych. ![]()