Niby wszyscy mówią, że znaki zodiaku,horoskopy itp to bzdury, ale jednak czasem coś jest na rzeczy. Jaki są wasze obserwacje jeśli chodzi o mężczyzn spod znaku raka ? Jacy są ??
ja jestem Rakiem. Jestem perfekcyjny, idealny, boski.:)
Mój mąż jst zodiakalnym rakiem - dwa kroki do przodu, jeden do tyłu, uszczypliwość też należy do jego cech charakteru.
Swego czasu na forum była pani, która każdy znak zodiaku potrafiła zobrazować.Chyba w temacie o religii, ciekawie to się czytało, polecam.
5 2014-07-31 00:23:19 Ostatnio edytowany przez prosiaczek77 (2014-07-31 00:24:07)
mój chłopak jest rakiem. i jest sentymentalny, ceni historię i tradycję. i niby poukladany ale na ostatnia chwile podejmuje decyzje. zwiazany z rodzina, przywiazany do domu, do miejsca. troskliwy i opiekunczy raczej działa niz gada. oddany pasji. czuje sie przy nim bezpiecznie, jest tez przedsiebiorczy i pracowity. wyglupia sie, rozsmiesza mnie, chociaz w towarzystwie raczej cichy niesmialy wycofany, nie idzie za tlumem, ma swoje zdanie i poglady. ma zasady, jednak czasem dla mnie je nagina. nie jest narcyzem - to na pewno
Byłam z rakiem kiedyś wiele lat, Rak jest sentymentaly, uczuciowy bardzo, taki miłosny, słodkie słówka, prezenciki, ale bardzo nie staly w uczuciach. No i Raki sa mądre, np. w towarzystwie są tymi "duszami" zżarty, rozmowy to ich zycie
Swego czasu na forum była pani, która każdy znak zodiaku potrafiła zobrazować.Chyba w temacie o religii, ciekawie to się czytało, polecam.
Gdzie można to znaleźć, na podforum o religii?