Zwolnienie z kosztów sądowych i prawnik z urzedu przy podziale majątku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Zwolnienie z kosztów sądowych i prawnik z urzedu przy podziale majątku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zwolnienie z kosztów sądowych i prawnik z urzedu przy podziale majątku

Witam wszystkich forumowiczów czy ktoś może mi poradzić w tych dwóch sprawach jestem od pażdziernika tamtego roku po rozwodzie chćę podać o podział majątku byłego nie pracuje nie mam żadnych dochodów z domu byłego się wyprowadziłam mieszkam kątem u kolegi z którym się znamy od lat , zarejestrowana jestem w urzędzie pracy jak mam dalej załatwiać tą sprawę co pisać w tych papierach o zwolnienie z kosztów i o adwokata  pozdrawiam agulka777

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwolnienie z kosztów sądowych i prawnik z urzedu przy podziale majątku

Anie dopisałam jeszcze najważniejszego eks chce kupić sobie dom żeby mieszkać ze swoją nową panią tak że musze się śpieszyć , mieszkanie mieliśmy zakładowe on ma nadal czy mieszkanie takie biorą w sądzie pod uwage ,bo mojemu koledze sąd wyceniał przez biegłych a też ma zakładowe a może lepiej pożyczyć kasy i wżiąść dobrego adwokata no nie wiem co robić pomóżcie , a i jeszcze obecne swoje mieszkanie chce zostawić córce ma 22 lata

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Zwolnienie z kosztów sądowych i prawnik z urzedu przy podziale majątku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024