czy innego mezczyzne kochalybyscie bardziej? mimo tego ze to wiem i jestem tego pewna to mam czasem watpliwosci tak jakbym miala jakies wahania nastrojow, czy ktos tak mial?
Kiedys przeczytalem takie zdanie:
"Jesli masz watpliwosci czy kochasz, oznacza to ze juz dawno przestałaś"
Pozdrawiam
Za dobrze masz w zwiazku? Za duzo wolnego czasu i facet za bardzo o Ciebie dba? Przygod zaczyna brakowac?
Napisz cos wiecej o swojej sytuacji, zwiazku, bo z fusow to ciezko wywrozyc.
jak ma sie watpliwosci to znaczy ze cos jest nie tak. ja mialam nie raz ale teraz wiem ze jestem z odpowiednim mezczyzna
Mój facet kiedyś mi powiedział tak : Ty wiesz ze masz za dużo czasu na analizowanie i na myslenie, za bardzo wyolbrzymiasz i przesadzasz to co mi mówisz jest przesadzone. A ja jestem w pracy i nic nie mysle oprócz tego jak wymienić uszczelke pod głowicą w lagunie" heheheheheheheheheheeh
i ma racje, kobiety maja za dużo czasu na analizy rozmow i po co? jak jest dobrze?nie ma co się katować jakimiś głupotami!!:-)
poza tym kobiety czesto szukaja idealu a kazdy ma wady, wiec nie ma co sie martwic czy to ten facet tylko cieszyc sie z tego ze on kocha i szanuje
Urodzone perfekcjonistki, bo nigdy nie jest na tyle dobrze, by nie mogło być lepiej. Czyt "nie mozna byłoby mieć lepszego modelu" ![]()