Czy kiedykolwiek zadalyscie sobie pytanie / mialyscie watpliwosci czy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy kiedykolwiek zadalyscie sobie pytanie / mialyscie watpliwosci czy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy kiedykolwiek zadalyscie sobie pytanie / mialyscie watpliwosci czy?

czy innego mezczyzne kochalybyscie bardziej? mimo tego ze to wiem i jestem tego pewna to mam czasem watpliwosci tak jakbym miala jakies wahania nastrojow, czy ktos tak mial?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy kiedykolwiek zadalyscie sobie pytanie / mialyscie watpliwosci czy?

Kiedys przeczytalem takie zdanie:

"Jesli masz watpliwosci czy kochasz, oznacza to ze juz dawno przestałaś"

Pozdrawiam

3

Za dobrze masz w zwiazku? Za duzo wolnego czasu i facet za bardzo o Ciebie dba? Przygod zaczyna brakowac?

4

Napisz cos wiecej o swojej sytuacji, zwiazku, bo z fusow to ciezko wywrozyc.

5

jak ma sie watpliwosci to znaczy ze cos jest nie tak. ja mialam nie raz ale teraz wiem ze jestem z odpowiednim mezczyzna

6

Mój facet kiedyś mi powiedział tak : Ty wiesz ze masz za dużo czasu na analizowanie i na myslenie, za bardzo wyolbrzymiasz i przesadzasz to co mi mówisz jest przesadzone. A ja jestem w pracy i nic nie mysle oprócz tego jak wymienić uszczelke pod głowicą w lagunie" heheheheheheheheheheeh

i ma racje, kobiety maja za dużo czasu na analizy rozmow i po co? jak jest dobrze?nie ma co się katować jakimiś głupotami!!:-)

7

poza tym kobiety czesto szukaja idealu a kazdy ma wady, wiec nie ma co sie martwic czy to ten facet tylko cieszyc sie z tego ze on kocha i szanuje

8

Urodzone perfekcjonistki, bo nigdy nie jest na tyle dobrze, by nie mogło być lepiej. Czyt "nie mozna byłoby mieć lepszego modelu" tongue

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy kiedykolwiek zadalyscie sobie pytanie / mialyscie watpliwosci czy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024