INTERNET W TELEFONIE ZA GRANICĄ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » INTERNET W TELEFONIE ZA GRANICĄ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: INTERNET W TELEFONIE ZA GRANICĄ

Moje Drogie czy orientujecie się może odnośnie taniego pakietu na Internet za granicę lub rozmow? mam telefon Samung Trend Galaxy, jade  za granice i nie wyobrazam sobie nie kontaktowac sie z chlopakiem i rodzina, a nie chce zbankrutowac smile
dziekuje za wszystkie informacje:)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-07-18 19:36:35)

Odp: INTERNET W TELEFONIE ZA GRANICĄ

Po co ci platny internet? W wiekszosci hoteli, centrach handlowych, kawiarniach, centrach miast itp jest dostęp do darmowego wi fi.

Jeżeli nie wybierasz sie do Afryki lub na Syberie to najprawdopodobniej w hotelu będziesz miała wi fi.

Jade do pracy, tam gdzie bede mieszkac nie ma Internetu,stad myslalam o jakims pakiecie bo nie zawsze po tych 12 h pracy bede miala sily isc gdzies ,gdzie jest wifi smile

4

Ale ty chcesz w Polsce wykupić roaming lub cos w tym stylu?
To bez sensu i najdrozsza opcja z możliwych.

Nie wiem do jakiego kraju się wybierasz ale najlepsza opcja chyba w takim wypadku będzie zakup internetu mobilnego jeżeli będziesz miała dostęp do komputera/laptopa. Jeżeli nie to zakup karty SIM lokalnego dostawcy plus kartę do tanich rozmów do Polski.

Skoro telefon masz to tylko wymieniasz kartę SIM na tamtejszego operatora i dzwonisz.

5 Ostatnio edytowany przez ziemniaczana (2014-07-18 19:56:27)

zależy  gdzie jedziesz, gdzie bedziesz mieszkać..   Ale też uważam, że najrozsądniejsza opcja to kupić sim lokalnego operatora. Poszperaj po ofertach i sprawdź która wyjdzie ci w miarę tanio.

Jade do ANglii, nie biore komputera ani laptopa. Poszperam ,dzieki dziewczYNY! smile

7 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-07-18 22:26:14)

Lee,  w UK to chyba teraz karty na doładowanie zaczynają się chyba od 10 czy 15 funtów + 20 na pierwsze doładowanie żeby aktywować, dodatkowy internet w telefonie to około 5? za 500MB do tego karta na tanie rozmowy do Polski i rozmawiasz ile chcesz big_smile

Przykładowo ja z abonamentu place 1?/min do PL
a z tanich rozmów 1p na stacjonarny i 5p na komórkę.

Vodafone
O2
T-Mobile
Orange
Three
Virgin
Tesco Mobile
EE
Talkmobile

To są chyba wszystkie sieci w UK  - na pewno coś wybierzesz w ofertach

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » INTERNET W TELEFONIE ZA GRANICĄ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024