Jak nawiązać z nim kontakt ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak nawiązać z nim kontakt ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak nawiązać z nim kontakt ??

Poznałam go 2 lata temu, prowadziłam kurs a on był kursantem smile pare razy po zajęciach rozmawialiśmy, ale na luzie wtedy oboje byliśmy zajęci, ale spodobał mi się smile Teraz przypomniałam sobie o nim, znalazłam konto na fb i chciałabym do niego zagadc, może wyczuć sytuację czy np. nadal z kims jest (bo ja juz od dawna nie sad ) no i tu pojawia się problem, jak zagadac, po takim czasie co nagle powiedziec...Nie mamy się w znajomych, zakładam, ze moze mnie nawet nie pamiętać... Jakieś pomysły ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak nawiązać z nim kontakt ??

Po pierwsze wyślij zaproszenie tongue

Jesli zaakceptuje, napisz krótka wiadomosc w stylu "Czesc smile pamietasz mnie jeszcze? co u Ciebie?". I rozmowa sie rozkreci wink
Smialo! big_smile

3

gallanonim1 napisał/a:

Jesli zaakceptuje, napisz krótka wiadomosc w stylu "Czesc smile pamietasz mnie jeszcze? co u Ciebie?". I rozmowa sie rozkreci wink
Smialo! big_smile

Heh ja mam taki problem, że tak bez konkretnego powodu to mi głupio pisać smile

4

samotnica2014 napisał/a:
gallanonim1 napisał/a:

Smialo! big_smile

Heh ja mam taki problem, że tak bez konkretnego powodu to mi głupio pisać smile

Przecież masz konkretny powód... ON wink

5

To jest bardzo KONKRETNY powod tongue

troche smiałosci! dziewczyno! big_smile

6

Ja postawiłbym wszystko na jedną kartę, czyli powiedzenie wprost o co chodzi. Napisz mu, że spodobał Ci się na tym kursie i chciałabyś go lepiej poznać. Niczego nie ryzykujesz.

7

a ja bym zaczęła rozmowę od zwykłego co słychać, będzie zainteresowany to odpisze smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak nawiązać z nim kontakt ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024