Jak postąpić z tym facetem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak postąpić z tym facetem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak postąpić z tym facetem?

Mam nadzieję, że nikt tego posta nie skasuje smile

Potrzebuję rady. Kilka lat temu pracowałam w firmie z pewnym chłopakiem. Kumplowaliśmy się w pracy, ale nigdy się nie umówiliśmy, mimo, że on zapraszał, ale zawsze tylko przez sms-y, które zresztą pisaliśmy do siebie zawsze po pracy, czasami nawet pół nocy.

Potem ja wyjechałam na dwa lata i kontakt się urwał. Wróciłam i zaczął do mnie pisać na FB, mieliśmy podobny problem, trochę mu doradziłam, zaprosił mnie na coś w stylu randki, potem się wycofał, bo stwierdził, że musi sobie coś poukładać. Ok. Trochę czasami piszemy, on ma mnie chyba na powiadomieniu na FB ustawioną, bo za każdym razem jak coś wrzucę (głównie fotki) zaraz je lubi. Nie pominął żadnej. Kiedyś mi wyznał, że coś do mnie czuje, ja do niego też, ale byłam zbyt głupia i wtedy nic z tego nie wyszło...

Teraz mam wrażenie, że uczucie od nowa zajaśniało, ale jesteśmy oboje zbyt nieśmiali, żeby coś z tym zrobić...albo mam urojenia, że on coś dalej do mnie...

Rozmawiałam o tym z przyjaciółkami, żadna nie wie, co robić, mam wrażenie, że po latach uganiania się, kiedy trochę się otworzyłam, to stracił zainteresowanie...

Nie wiem, czy próbować coś z tym zrobić (chętnie bym go gdzieś wyciągnęła, ale paraliżuje mnie strach, że odmówi i spalę się chyba ze wstydu sad ) czy może dać sobie spokój, bo skoro przez 5 lat nic konkretnego się nie rozwinęło, to nie ma już żadnych szans?

Co myślicie? sad

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez szczęście111 (2014-07-02 14:04:10)

Odp: Jak postąpić z tym facetem?

to jak piszecie ze sobą to może zaproś go na kawę do siebie, nic takiego, a nóż widelec się coś między wami poważniejszego zacznie.

3

No to go wyciągnij tak, abyś nie spaliła się ze wstydu...  Na przykład "Hej! Idę dzisiaj oglądać stragany świąteczne na rynku... Idę sama bo tak wyszło. Jeśli chcesz, to możesz ze mną iść..."

Albo bardziej zadziornie -- "Jeśli mnie poprosisz, to zgodzę się na to, abyś mi towarzyszył..."

4

No właśnie problem w tym, że ja jestem sparaliżowana strachem i nie mogę przełamać się, by coś zaproponować. Oboje jesteśmy nieśmiali, chciałabym wykazać trochę inicjatywy, ale po prostu mam cykora. Nie wiem, jak się przełamać...

5 Ostatnio edytowany przez szczęście111 (2014-07-02 15:22:59)

lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło. Spróbuj, przełam się.........
przekonasz się

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak postąpić z tym facetem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024