rozbierane fotki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: rozbierane fotki

Drogie Panie. Kilka dni temu zauważyłam, że mój facet ogląda rozbierane fotki kobiet w magazynach dla panów
panów. Nie chogazety gazety, w których można coś poczytać, a fotki są tzw. urozmaiceniem. Nie, to gazetki wyłącznie z fotkami. Nie chciałabym wyjść na zazdrośnicę ani nic takiego, wiec zapytałam tylko po co to robi. Usłyszałam "żeby nacieszyć oczy". To bardzo zabolało. Poczułam się brzydka i nieatrakcyjna. Tak jakbym ja już nic nie znaczyła. Co o tym sądzicie? Przesadzam czy może mam trochę racji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozbierane fotki

Przesadzasz. Kup magazyn z facetami, naciesz oczy.

3

Mi by było przykro. Ja się nie oglądam na innych i tego samego również oczekuję. Autorko, pamiętaj, że reguły w swoim związku ustalasz TY, nikt z nas tutaj nie zna Ciebie ani Twojego chłopaka, dlatego ja bym się wstrzymała od nagonki typu 'każdy facet tak robi, weź wyluzuj' itp. Dla mnie rozwiązanie jest proste- nie wiązać się z osobami, które mają odmienne podejście do kwestii dla nas ważnych. Ustalać to na samym początku.

4

Przeciez on je tylko oglada!
Na ulicy jak sie na jakas spojrzy, to tez poczujesz sie gorsza i zrobisz mu awanture? Ty na pewno tez spojrzysz czasem na innego mezczyzne i nikt Cie o zdrade nie posadza za to... Normalny odruch ludzki.
Tak jak Iceni napisala, tez kup sobie gazetke i naciesz oczy ;p przestan przesadzac i od razu w kompleksy wpadac...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024