Wiem brzmi kontrowersyjnie.
Jestem z mężem od 15 lat (ja mam 33 on 41 ) mamy jedno dziecko.
Jesteśmy dość szczęśliwi - niestety w kwestii seksu - jest słabo - mąż ma problemy a ja vs z tym kompleksy.
Mąż ma też przyjaciela , który lubi mu przesyłać emailem fotki seksi dziewczyn.
Nigdy nie przyłapałam męża na zdradzie - ale domyślacie się , że nie jest to sytuacja komfortowa.
Nie wiem co robić
Może po prostu z nim porozmawiaj
? Bo jak inaczej rozwiazać ten problem ?
Gołe zdjęcia to nie wszystko...nie oznacza to odrazu, że najpierw podstawia mu zdjęcia zaraz póżnij wychodza razem i podstawia mu panny...
Porozmawiaj wierzę, ze znajdziecie rozwiązanie
:-) Niektórzy faceci tak mają. Lubią sobie popatrzeć. Koledzy dla wygłupów przysyłają filmiki, zdjęcia. Nie wiem po co im to. Może taka ich natura.
Rozsądek podpowiada mi, że to "nic takiego" ale gdzieś tam ściska w środku z zazdrości ?bo obiektywnie wyglądam ok a tu mój mąż przesyła sobie z kolegą zdjęcia jakiś lasek.
A może to tak się zaczyna?
Najpierw przesyłają zdjęcia, potem zaczynają interesować w realu (właściwie już się interesują - bo jak zobaczą jakąś "fajną laskę " na mieście cykają fotkę iphon-em i przesyłają sobie)
Kurde dorośli faceci a zachowują się jak gimnazjaliści?..
Wkurza mnie to i wkurzam się na męża.
Oczywiście gadałam z nim - on zbywa mnie żartując ze mnie albo twierdząc , że to nic takiego?ale ja nie wyobrażam sobie , żeby robić zdjęcia fajnym kolesiom i przesyłać koleżankom.
Nie wiem czy to potwierdzenie tezy że "mężczyźni są z marsa?." czy po prostu jestem beznadziejną laską, której mąż musi się "estetycznie nakręcać" oglądając inne kobiety.
Co myślicie???
5 2014-08-15 21:54:31 Ostatnio edytowany przez marek987 (2014-08-15 21:55:03)
W pierwszej chwili myślałem, że chodzi o zdjęcia znalezione w internecie. To nie byłby problem. Ludzie oglądają filmy xxx to i zdjęcia.
Ale takie robiemie zdjęć ludziom na ulicy uważam za dziwne. Tzn nie podejrzewam, aby to był powód do zdrady, ale dziwne zachowanie.
Też zrozumiałam, że zdjęcia z netu, ale na ulicy?? Dziwne to. Jak jakieś nastolatki ;/
Głównie to są zdjęcia z netu w 90 % ale czasem pstryknie zdjęcie z imprezy, ulicy itp gdy zobaczy jakąś fajną dziewczynę (inicjatorem tego jest przyjaciel mojego męża )
Foty podejrzałam w poczcie męża (wiem nie powinnam zaglądać - ale coś mnie podkusiło i mam za swoje) od tego czasu ciągle myślę.
Gadałam też z mężem - on twierdzi że to jego przyjaciel wysyła foty (wysyła też innym kumplom) bo lubi być w centrum zainteresowania?.Takie szczeniackie zabawy facetów po czterdziestce?.
Nie wiem co mam robić - zabronić nie mogę - bo to jest jednak oddzielny człowiek , ma swoje życie i jeśli mnie nie zdradza ?.teoretycznie niby jest ok. Ale praktycznie ciągle mam to w głowie?Dlatego chciałabym się zapytać jak jest u Was? Co byście zrobili w takiej sytuacji.
gdybym ja sama nie ogladala zdjec jakis seksownych facetow i nie miala takiej potrzeby pewnie by mnie to wkurzylo . i tez pytanie czy to na CIebie dziala bo np uwazasz ze one wygladaja lepiej od CIebie ? bo moze Ci sie odzywa brak pewnosci siebie i temu Cie to denerwuje . bo tu tez wychodzi brak ustalenia miedzy wami co dla ktorego jest dopuszczalne i co jestescie w stanie tolerowac
Według mnie nie powinnaś była się tym przejmować, chociaż wiem wątpliwości w głowie na pewno powstają.
Kobiety również oglądają się za mężczyznami czy to odrazu oznacza, że zdradzają swoich partnerów, a czy Ty będąc ze swoim mężem nie zawiesiłaś wzroku ANI RAZU na innym mężczyźnie ? wątpię...
To, że mężczyźni tak robią wiem sama...niejednokrotnie się z tym spotkałam wyjść jest kilka : jasno przedstawić partnerowi swój punkt widzenia i powiedzieć, że po prostu Ci się to nie podoba, jeśli dobrze znasz tego kolegę zapytać co ma na celu wysyłając takie zdjęcia ?
Może też w tym wszystkim powinnaś zając się trochę bardziej sobą, ja wiem zwykle na tego typu forach pojawia się taka unikalna i niezawodna rada ale wierz mi, chociaż zwykłe wyjście do fryzjera, inne uczesanie, zmiana koloru włosów czy pójscie do kosmetyczki sprawi, że poczujesz się lepiej i może troche innym okiem spojrzysz na całą sytuację
pozdrawiam ![]()
10 2014-08-15 23:47:04 Ostatnio edytowany przez marek987 (2014-08-15 23:47:41)
Tak nad tym mysle i uwazam ze faktycznie nie ma co sie przejmować. Odpuść temat bo sama zaczniesz sobie dopowiadac historie. To tylko zdjęcia.