Przyjaciel męża wysyła mu fotki sexy dziewczyn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Przyjaciel męża wysyła mu fotki sexy dziewczyn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Przyjaciel męża wysyła mu fotki sexy dziewczyn

Wiem brzmi kontrowersyjnie.
Jestem z mężem od 15 lat (ja mam 33 on 41 ) mamy jedno dziecko.
Jesteśmy dość szczęśliwi - niestety w kwestii seksu - jest słabo  - mąż ma problemy a ja vs z tym kompleksy.
Mąż ma też przyjaciela , który lubi mu przesyłać emailem fotki seksi dziewczyn.
Nigdy nie przyłapałam męża na zdradzie - ale domyślacie się , że nie jest to sytuacja komfortowa.
Nie wiem co robić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciel męża wysyła mu fotki sexy dziewczyn

Może po prostu z nim porozmawiaj wink ? Bo jak inaczej rozwiazać ten problem ?
Gołe zdjęcia to nie wszystko...nie oznacza to odrazu, że najpierw podstawia mu zdjęcia zaraz póżnij wychodza razem i podstawia mu panny...
Porozmawiaj wierzę, ze znajdziecie rozwiązanie

3

:-) Niektórzy faceci tak mają. Lubią sobie popatrzeć. Koledzy dla wygłupów przysyłają filmiki, zdjęcia. Nie wiem po co im to. Może taka ich natura.

4

Rozsądek podpowiada mi, że to "nic takiego" ale gdzieś tam ściska w środku z zazdrości ?bo obiektywnie wyglądam ok a tu mój mąż przesyła sobie z kolegą zdjęcia jakiś lasek.
A może to tak się zaczyna?
Najpierw przesyłają zdjęcia, potem zaczynają interesować w realu (właściwie już się interesują - bo jak zobaczą jakąś "fajną laskę " na mieście cykają fotkę iphon-em i przesyłają sobie)
Kurde dorośli faceci a zachowują się jak gimnazjaliści?..

Wkurza mnie to i wkurzam się na męża.
Oczywiście gadałam z nim - on zbywa mnie żartując ze mnie albo twierdząc , że to nic takiego?ale ja nie wyobrażam sobie , żeby robić zdjęcia fajnym kolesiom i przesyłać koleżankom.
Nie wiem czy to potwierdzenie tezy że "mężczyźni są z marsa?." czy po prostu jestem beznadziejną laską, której mąż musi się "estetycznie nakręcać" oglądając inne kobiety.
Co myślicie???

5 Ostatnio edytowany przez marek987 (2014-08-15 21:55:03)

W pierwszej chwili myślałem, że chodzi o zdjęcia znalezione w internecie. To nie byłby problem. Ludzie oglądają filmy xxx to i zdjęcia.

Ale takie robiemie zdjęć ludziom na ulicy uważam za dziwne. Tzn nie podejrzewam, aby to był powód do zdrady, ale dziwne zachowanie.

6

Też zrozumiałam, że zdjęcia z netu, ale na ulicy?? Dziwne to. Jak jakieś nastolatki ;/

7

Głównie to są zdjęcia z netu w 90 % ale czasem pstryknie zdjęcie z imprezy, ulicy itp gdy zobaczy jakąś fajną dziewczynę (inicjatorem tego jest przyjaciel mojego męża )
Foty podejrzałam w poczcie męża  (wiem nie powinnam zaglądać - ale coś mnie podkusiło i mam za swoje) od tego czasu ciągle myślę.
Gadałam też z mężem - on twierdzi że to jego przyjaciel wysyła foty (wysyła też innym kumplom) bo lubi być w centrum zainteresowania?.Takie szczeniackie zabawy facetów po czterdziestce?.
Nie wiem co mam robić - zabronić nie mogę - bo to jest jednak oddzielny człowiek , ma swoje życie i jeśli mnie nie zdradza ?.teoretycznie niby jest ok. Ale praktycznie ciągle mam to w głowie?Dlatego chciałabym się zapytać jak jest u Was? Co byście zrobili w takiej sytuacji.

8

gdybym ja sama nie ogladala zdjec jakis seksownych facetow i nie miala takiej potrzeby pewnie by mnie to wkurzylo . i tez pytanie czy to na CIebie dziala bo np uwazasz ze one wygladaja lepiej od CIebie ? bo moze Ci sie odzywa brak pewnosci siebie i temu Cie to denerwuje . bo tu tez wychodzi brak ustalenia miedzy wami co dla ktorego jest dopuszczalne i co jestescie w stanie tolerowac

9

Według mnie nie powinnaś była się tym przejmować, chociaż wiem wątpliwości w głowie na pewno powstają.
Kobiety również oglądają się za mężczyznami czy to odrazu oznacza, że zdradzają swoich partnerów, a czy Ty będąc ze swoim mężem nie zawiesiłaś wzroku ANI RAZU na innym mężczyźnie ? wątpię...

To, że mężczyźni tak robią wiem sama...niejednokrotnie się z tym spotkałam wyjść jest kilka : jasno przedstawić partnerowi swój punkt widzenia i powiedzieć, że po prostu Ci się to nie podoba, jeśli dobrze znasz tego kolegę zapytać co ma na celu wysyłając takie zdjęcia ?

Może też w tym wszystkim powinnaś zając się trochę bardziej sobą, ja wiem zwykle na tego typu forach pojawia się taka unikalna i niezawodna rada ale wierz mi, chociaż zwykłe wyjście do fryzjera, inne uczesanie, zmiana koloru włosów czy pójscie do kosmetyczki sprawi, że poczujesz się lepiej i może troche innym okiem spojrzysz na całą sytuację

pozdrawiam smile

10 Ostatnio edytowany przez marek987 (2014-08-15 23:47:41)

Tak nad tym mysle i uwazam ze faktycznie nie ma co sie przejmować. Odpuść temat bo sama zaczniesz sobie dopowiadac historie. To tylko zdjęcia.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Przyjaciel męża wysyła mu fotki sexy dziewczyn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024